După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 ianuarie 2020

Dan Boingeanu 🔴 Perspective, provocări și promisiuni pentru anul 2020

La început de an, fiecare dintre noi facem planuri și ne fixăm obiective pentru anul în care tocmai am pășit. Astfel, pentru unii dintre noi prioritate este casa, mașina, poziția socială, serviciul, sau familia, și obiectivele ar putea să continue. Observând această realitate, putem să ne întrebăm: câți mai sunt cei ce au ca prioritate împărăția lui Dumnezeu și sunt conștienți de vremea în care trăim?
Fiindcă Domnul Isus ne-a îndemnat să căutăm mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, asigurându-ne că lucrurile pe care lumea le caută ni se vor da pe deasupra, pentru anul 2020, vă chem să urmărim mai întâi obiective spirituale, într-o vreme în care sfârșitul este aproape. Dintre toate obiectivele spirituale care sunt menționate în Sfânta Scriptură, m-am oprit asupra celor pe care le găsim în partea a doua a capitolului patru din prima epistolă a apostolului Petru.
Obiectivele menționate aici sunt deosebit de importante fiindcă sunt descoperite de către Dumnezeu prin revelația primită prin Duhul Sfânt de către apostolul Petru, sunt potrivite cu timpul în care trăim și au ca urmare binecuvântări veșnice. De aceea în anul 2020 trebuie să luăm în considerare:
  1. Perspectivele pentru anul 2020

Chiar dacă suntem la început de an, Cuvântul lui Dumnezeu ne avertizează că ”Sfârșitul tuturor lucrurilor este aproape” (1 Pet.4:7/a). Știm aceasta deoarece acest anunț a fost făcut pentru prima dată acum aproape 2.000 de ani, pentru creștinii din primul veac. Și dacă pentru cei din acea vreme sfârșitul tuturor lucrurilor era aproape, ce să mai spunem despre noi care trăim în secolul douăzeci și unu!
Continuarea pe www.misiune.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.