După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 ianuarie 2020

Cristian Ionescu 🔴 Clișeele (ne)pocăinței noastre: Să ne simțim bine!

Una dintre cele mai dezastruoase pretenții ale firii pământești este… să se simtă bine la biserică!
Firea pământească este perfidă! Nu interpretați clișeul ca fiind exclusiv referitor la predicile diluate, despre cât de mult ne iubește Domnul așa cum suntem și ce fantastici suntem noi în Hristos!
Firea este mult mai tenace, știe să se ascundă foarte bine. Are ac și de cojocul conservatorilor!
De exemplu, atunci când predica este împotriva ei, când este demascată și acuzată, firea dă cu aprobări din cap, zice Amin și arată cu degetul în stânga și-n dreapta: știe de minune exact cui i se potrivește critica!
Tocmai prin faptul că este de acord cu loviturile de bici, așa se poate feri de ele!
La liberali, firea pământească este despre îngăduințe, despre acceptare și despre dragoste!
La conservatori este despre percepții și prefăcătorie!
Voi încheia cu numitorul comun al răstignirii firii pământești: adevărul!
Adevărul despre cum ar trebui să fim și adevărul despre cum (nu) suntem, însoțit de căință și schimbare, adică pocăință.
La liberali le trebuie să creadă și să accepte adevărul așa cum este! Atunci ei devin conservatori! Liberalismul trebuie să piară, să înceteze a exista!
La conservatori le trebuie să trăiască practic ce cred și ce spun! Altfel pier, încetează a exista și atunci sunt mai răi decât liberalii!

Când devine conservator un liberal? Când nu se mai simte bine! Când devine autentic un conservator? Când nu se mai simte bine!
Măcar la biserică…
Cristian Ionescu

▲ ▲ ▲ TOPUL ZILEI al celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.