După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 decembrie 2019

Tony Berbece 🔴 România trebuie curățată de vrăjitorie


De curând am cunoscut o tânără care in urma a două evenimente nefericite din viața ei a apelat la vrăjitorie. Din acel moment viața ei a devenit un chin, motiv pentru care s-a gândit să apeleze la Dumnezeu. A venit in tabara Profides unde in timpul rugăciunii leșina mereu, apoi in ultima seară de rugăciune a inceput să scoată niste țipete asurzitoare si să-și contorsioneze trupul.

In urma rugăciunilor noastre această fată a fost eliberată. Astăzi este foarte bine și chiar a ales să se mute la București pentru a rămâne alături de noi, noua ei familie.

Alte două doamne au călătorit o noapte intreagă pentru a fi duminică la slujbă la București. După program amândouă au vrut să vorbească cu mine. Ambele aveau probleme cu vrăjitoria. M-am intrebat șocat: Doamne, câtă vrăjitorie există in țara asta? Una dintre ele imi povestea că o colegă de la muncă i-a făcut vrăji si că de atunci ceva o strânge de gât ca o funie aspră, noaptea e scuturată in pat ca si cum ar fi o pătură iar in casă aude bubuituri ca de pușcă. Cealaltă doamna mi-a povestit ca sora ei a făcut niște cursuri de magie. De atunci in urma unei altercații ii face vrăji intr-una și i se întâmplă tot felul de chestii ciudate, gen s-a umplut curtea de broaște, a văzut cum se mișcau singure vasele pe masă si tot felul de alte lucruri plus că toti ceilalți membrii din familie au luat-o razna.

M-am rugat pentru cele două doamne care au simțit o mare eliberare si pace. Astfel de cazuri sunt cu zecile de mii in România. Problema cu vrăjitoria este că ea reprezintă un pericol atât fizic, chiar de moarte, cat si unul spiritual. Să apelezi la vrăjitorie pentru soluționarea unei probleme sau pentru răzbunare este cea mai drăceasca idee. Odată, m-am rugat pentru o doamna care simțea ca ia foc un urma unei vrăji, trăia efectiv un coșmar.

Omul care stă lângă Hristos nu poate fi atacat de aceste vrăji. Soacrei mele i-a făcut vrăji o vecină cu niște ierburi si picioare de broaște moarte însă nu au avut nici un efect pentru că Cel ce este in noi este mai tare decât acești demoni de vrăjitorie de distrugere.

România trebuie să iasă odată din această practică demonică.

Mai nou unele vrăjitoare înșeală spunând ca lucrează cu magia bună sau că au primit harul de la fecioara Maria, dar e același drac vopsit in alb. Hristos ne-a lăsat o singură cale a eliberării si a vindecării, aceasta fiind chemarea numelui Său peste noi.

Stați departe de vrăjitorie, Hristos este soluția!

Cu pretuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.