După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 decembrie 2019

Tony Berbece 🔴 Isus este și un învingător al sărăciei


Mulți au zis că Isus a fost sărac, dar puțini înțeleg că misiunea Lui a fost și aceea de a extirpa sărăcia, a gustat-o tocmai pentru a arăta că are puterea de a o alunga. Cine este în Cristos nu mai poate spune că e sărac nici măcar pământește. Derek Prince spunea că a fi în belșug înseamnă să ai și un leu peste nevoile tale. Nu or ajunge toți creștinii milioanari, dar sunt de părere că toți creștini trebuie să aibă cu prisosință de toate, astfel încât să-i binecuvinteze și pe alții, măcar un borcan de zacuscă în plus. Iar aceasta este datoria noastră de a echilibra nevoile altora cu belșugul primit de la Tatăl.

Îmi aduc aminte că am trecut prin momente grele de sărăcie, dar Isus m-a ajutat să le înving mereu. Când ajungeam la fundul sacului și resursele mele erau terminate, mereu Isus Cristos mă ajuta să înving sărăcia. Odată mai îmi trebuiau fix 70 de lei pentru chirie și am început să mă rog pentru ei. Când am coborât din casă înaintea mea, pe cant, stăteau 70 de lei. O altă dată vorbeam cu soția la telefon și-mi spunea că nu are niciun ban de mâncare, deși era însărcinată și simțea că i se face rău. Chiar atunci a găsit un cercel de aur pe care l-a dus imediat la amanet și a luat pe el 160 de lei.

Cazuri în care am fost binecuvântați din senin de oameni ai lui Dumnezeu care ne ziceau că au simțit să ne dăruiască cele necesare pot povesti cu sutele. Așadar, Isus nu este un promotor al sărăciei, ci al vieții din belșug, iar a fi în belșug nu înseamnă să fii milionar, ci să ai la timp burta plină. Isus nu a intrat în Ierusalim pe un măgăruș pentru a promova sărăcia, pentru a face reclamă la cât de săraci trebuie să fim, ci măgărușul simboliza gândurile lui de pace față de lumea întreagă. El nu a intrat pe un cal de război, având o sabie la brâu, ci a intrat pe un măgăruș inofensiv, care nu poate fi folosit în niciun război (caii fiind considerați “unelte de război” în acea vreme). Cel care a hrănit de două ori mii de oameni din doar câteva pâini și pești poate fi numit sărac? Cel care i-a zis lui Petru să arunce cârligul în apă și să scoată un pește cu un ban în burtă, care valora cam 200 de lei de-ai noștri, oare poate fi numit sărac?

Cel care avea mereu la el cardul cerului care funcționa în orice împrejurare nu poate fi numit sărac. El a venit pentru a da vești bune săracilor, iar acolo unde s-a vestit Evanghelia a existat și pâine și pește pentru cei care o aud. Isus este un învingător al sărăciei, este cel care ne dă viață din belșug!

Pavel a făcut o urare pe care v-o fac și eu: “Să aveți de toate din belșug ca să faceți o mulțime de fapte bune!”

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.