duminică, 8 decembrie 2019

Samy Tuțac 🔴 Când temeliile se surpă, scăparea este la Domnul...


Spectacolul de prost gust organizat în Piața Operei din Timișoara ne-a demonstrat din nou că vremea în care trăim este o vreme a temeliilor surpate. Ne uităm în jurul nostru și vedem cum tot ceea ce era socotit normal de mii de ani devine anormal. În același timp, tot ce era socotit anormal devine normal. Când temeliile societății se surpă ce ar mai putea face Biserica lui Cristos? Ce ar mai putea face oamenii neprihăniți?

La Domnul găsesc scăpare! Cum puteţi să-mi spuneţi: "Fugi în munţii voştri, ca o pasăre"? Căci iată că cei răi îşi încordează arcul, îşi potrivesc săgeata pe coardă, ca să tragă pe ascuns asupra celor cu inima curată. Şi, când se surpă temeliile, ce ar putea să mai facă cel neprihănit? (Psalmul 11:1-3).

Când temeliile se surpă Biserica lui Cristos trebuie să fie o comunitate autentică, de credință, speranță și iubire creștină într-o societate confuză. Când temeliile se surpă, Biserica reprezintă stâlpul și temelia adevărului (1Timotei 3:15). Când temeliile se surpă creștinii rămân sarea pământului și lumina lumii.

Când temeliile se surpă obiectivele noastre principale trebuie să fie unitatea tuturor membrilor Bisericii în jurul Domnului Isus Cristos, implicarea tuturor membrilor în slujire conform cu darurile date de Duhul Sfânt și răspândirea Evangheliei harului lui Cristos până la marginile pământului.

Când temeliile se surpă credincioșii se întorc la Cuvântul lui Dumnezeu și la rugăciunea pocăinței căutând fața lui Dumnezeu și voia lui Dumnezeu. Indiferent de confuzia și nebunia din societate, în vremea când temeliile se surpă, trebuie să rămânem pe temelia care nu se surpă niciodată. Și această temelie este Domnul Isus Cristos.

Când se surpă temeliile, scăparea este la Domnul!

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.