După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 decembrie 2019

Oxentia Tourism: Tocmai ne-am întors cu bine dintr-o nouă călătorie de neuitat, de această dată, Israel și Iordania

Shalom !
🐫 Tocmai ne-am întors cu bine dintr-o nouă călătorie de neuitat, de această dată, Israel și Iordania. Ne-am bucurat de locurile văzute, de sentimentele trăite ca urmare a asocierii locurilor văzute cu cele citite în Sfânta Scriptură, de momente de înaltă trăire spirituală, dar și de momente de relaxare.

Totul a fost la superlativ. Agentia OXENTIA TOURISM a rânduit toate lucrurile într-un mod extraordinar, iar între membrii grupului s-a creat o armonie frumoasă.

 Ierusalim,
 Ierihon,
 Qumran,
 Masada,
 Petra,
 Wadi Rum sunt doar câteva din locurile vizitate și admirate.

Fie că am fost în avion, în autocar, în Jeep, pe barcă sau pe 🐫 cămilă, ne-am simțit foarte bine și ne-am bucurat de fiecare moment.

📢Vestea buna: "Dacă ne ajută Dumnezeu, în  2020 punem la cale o alte călătorii în 🇮🇱 Israel și 🇯🇴 Iordania în care vă așteptăm să ne însoțiți.

Ne puteți contacta la telefon sau email:
️ +40.752.043.486 - Dobrin Emanuel
📧 time4israel@gmail.com
️ +40.746.675.313 - Manole Mihail
📧 m.manole@oxentiatourism.com
Vă așteptăm!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.