După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 decembrie 2019

Oxentia Tourism: SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE ȘI LA MULȚI ANI 2020 !!!

Mulțumim Domnului și vouă că ați apelat la serviciile agenției Oxentia Tourism; sincer apreciez comunicarea, respectul, dragostea frățească, pentru tot: va mulțumim!

Domnul și Bunul Dumnezeu să binevoiască să va binecuvînteze și în anul care vine 2020, Domnul să binevoiască să va aducă Lumina, Pace, Sănătate, Bucurie, împlinirea dorințelor, Bunăstare în Numele Domnului Isus Cristos !

OXENTIA TOURISM este mai mult decât o agenție de turism - este un prieten cu adevărat. Are grijă ca fiecare turist să se simtă bine, să nu-i lipsească nimic.
Vă dorim că în anul 2020 să fiți sub ocrotirea Celui care a răscumparat omenirea, a Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos și impreună să motivăm credincioșii să mijlocească pentru poporul evreu că să-L cunoască pe Singurul Mântuitor, Isus Cristos! 

Vă doresc un An nou plin de realizări în care prezența Domnului să se reverse din belșug peste tot ce faceți! 
#oxentiatourism 
#calatorintarasfanta 
Cu multă apreciere pentru tot ce sunteți și tot ce faceți,

Mihail Manole 
 Manager Oxentia Tourism
❤❤❤ Oxentia Tourism 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.