După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 decembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 De ce?

D și I au venit la fundație împreună cu mama care le-a promis: vă luăm acasă foarte repede. Veți stai aici doar puțin timp.

Au trecut zile, săptâmăni, luni. D și I întrebau: când vine mami și tati să ne ia acasă? Nu puteam să le răspund. Tatăl se lupta cu dependența de droguri, iar mama nu își găsea rostul pe nicăieri.

După o vreme D și I nu au mai întrebat ,,când'', ci: ,,de ce'' nu mai vine mami și tati? În preajma sărbătorii Nașterii Domnului, la vărsta de 38 de ani, tati a murit în urma unei supradoze de droguri. Din nou am auzit acel dureros: ,,de ce''?

Toată speranța lui D și I a rămas, mama. Dar viața este uneori atât de crudă. La două săptămâni după moartea tatălui lor, mama, la nici 37 de ani, doborâtă de durere și necazuri și-a pus capăt zilelor.

D și I au rămas orfani, iar ,,de ce'', a devenit ca o furtună care nu se mai oprește.

E una dintre nenumăratele drame care lasă urme atât de adânci în inimi.

Ei nu au nevoie de răspunsuri teoretice. Ei nu pricep viața ca pe o filosofie.
Ei au nevoie de brațele tale ca să îi îmbrățiseze.
Ei au nevoie de vocea ta care să le dea binețe și să îi încurajeze.
Ei au nevoie de zâmbetul tău ca să îl găsească pe al lor.
Ei au nevoie de mâna ta întinsă ca să găsească puterea de a merge înainte.

Toate acestea le poți face, duminică, 15 decembrie, când de la orele 17.00 te poți întâlni cu ei la Romexpo, paviionul C6.

Ei vor să te colinde?
Îi lași?

Vă rog, respectuos, să ne ajutați cu o distribuire.
Mulțumesc frumos!
Florin Ianovici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.