După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 decembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 De ce? (II)

G nu a știut niciodată ce înseamnă siguranța unei case. A crescut într-o baracă, fără apă și fără curent electric.

Tatăl lui a murit și își amintește puțin despre el. Însă de concubinul mamei sale nu are cum să uite. Nu are cum să uite bătăille, certurile și bețiile fără de sfârșit.

G nu a fost la grădiniță, nu a meres la școală. Deseori o întreba pe mama sa: eu de ce nu pot merge la școală? Trăia de pe o zi pe alta, vânzând peturi.

Într-o zi poliția a venit datorită scandalului și violenței și l-a luat. Așa a ajund la Viață și Lumină. S-a acomodat ușor pentru că nu ducea dorul veții pe care a părăsit-o. Cu atâta bucurie a trăi prima zi de școală.

Este la Viață și Lumină de 2 ani. O așteaptă mereu pe mama lui care nu a venit niciodată să îl viziteze. Aud mereu întrebarea lui: la mine de ce nu vine mama?

Ei nu au nevoie de răspunsuri teoretice. Ei nu pricep viața ca pe o filosofie.
Ei au nevoie de brațele tale ca să îi îmbrățiseze.
Ei au nevoie de vocea ta care să le dea binețe și să îi încurajeze.
Ei au nevoie de zâmbetul tău ca să îl găsească pe al lor.
Ei au nevoie de mâna ta întinsă ca să găsească puterea de a merge înainte.

Toate acestea le poți face, duminică, 15 decembrie, când de la orele 17.00 te poți întâlni cu ei la Romexpo, paviionul C6.

Ei vor să te colinde?
Îi lași?

Vă rog, respectuos, să ne ajutați cu o distribuire.
Mulțumesc frumos!
Florin Ianovici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.