După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 1 decembrie 2019

David Gabriel 🔴 Visul lor, coşmarul nostru


Ne lăudăm şi ne mândrim cu eroii noştri care au luptat şi au murit pentru un vis, România Dodoloaţă, dar oare cât timp mai trebuie să treacă până când acest vis va deveni şi realitate?

Visul lor a fost acela de a crea un stat care să cuprindă toate teritoriile locuite majoritar de către români. Un stat românesc pus în slujba românilor. Dar de mai bine de o sută de ani visul lor a devenit coşmarul nostru.

Unirea a fost realizată, dar noi niciodată nu ne-am unit. Slugile şi trădătorii din funcţiile de conducere ne-au dezbinat şi ne-au învrăjbit atât de mult încât am ajuns să ne fie ruşine că suntem români. Această sleahtă de patrioţi prefăcuţi au cotropit şi au smuls din pieptul ţării tot ceea ce avea ea mai de preţ. Lipsiţi de orice spirit civic, au înstrăinat mai mult de 40% din pământul arabil al ţării, italienilor, francezilor, olandezilor, austriecilor, libanezilor şi oricui a mai vrut să cumpere. Pe noi ne-au convins că nu e rentabil să-l exploatăm. Resursele noastre naturale, în valoare de miliarde de euro, sunt exploatate tot de străini. Au tranzacţionat riscant cultura, tradiţia şi credinţa, dându-le la schimb pe iluziile occidentalilor.

Înaintaşii noştri au visat, au crezut şi au luptat pentru ca această ,,Maică Românie” să-şi aibe fii sătui pe lângă ea, dar, din păcate, aceşti epigoni mancurţi, care-şi spun lideri, au transformat-o-n măştihoaie. Pentru 4 milioane de fraţi români nu s-a găsit pâinea necesară în sânul patriei şi au apucat drumul străinătăţii. Ei sunt părinţii noştri. Fraţii noştri. Copiii şi prietenii noştri. În urma lor au rămas 65 de mii de copii care se culcă în fiecare seară cu dorul unui părinte în suflet.

3% dintre copiii ,,Maicii Românii” se culcă întotdeauna flămânzi, iar 1 din 11 copii mănâncă maximum doua mese pe zi. Jumătate dintre copiii care abandonează şcoala, o fac de sărăcie. Şi lista continuă.

Fraţi români, e rândul nostru să luptăm. A cam sosit vremea să dăm cinste şi onoare eroilor şi martirilor noştri, împlinindu-le visul. Stă în puterea nostră să facem ca această Românie să ne fie o maică bună. Vă rog, luptaţi pentru demnitate şi dreptate. Renunţaţi la mârlănie. Cultivaţi frumosul. Nu mai votaţi oameni care nu-şi iubesc ţara şi poporul. Căutaţi-L pe Dumnezeu. Şi poate copiii noştri mai au şansă...

Fie ca Dumnzeu să-i ocrotească pe români!
David Gabriel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.