După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 8 decembrie 2019

Christian Dragomir 🔥 Reinhard Bonnke - o viață de slujire, o inimă care a ars pentru Isus!


Ieri și-a sfârșit alergarea, la 79 de ani, cunoscutul evanghelist Reinhard Bonnke. Un om a cărui inimă a fost cuprinsă de dragostea lui Hristos și care a ars cu pasiune pentru mântuirea oamenilor.

”Africa Shall Be Saved !!!” - era strigătul lui Bonnke.

În cartea sa "Evanghelizare prin foc", Bonnke afirma cu tărie că "Focul este emblema Evangheliei". Orice lucru care îngheață credința nu are de-a face cu Hristosul Rusaliilor. Orice atinge El, ia foc.

Am fost chemaţi să fim incendiatori. Domnul Isus a trimis ucenicii doi câte doi ca să vestească Evanghelia (Luca 10:1). Aceasta ne aminteşte de Samson care a legat vulpile două câte două de cozi, le-a pus între cozi câte o torţă după care le-a dat drumul în holdele şi-n pădurile filistenilor.

Şi ucenicii au fost trimişi doi câte doi, purtători de torţe divine, incendiatori pentru Dumnezeu, pârjolind teritoriul Diavolului cu focul Evangheliei.

Până nu vine focul, evanghelizarea şi celelalte activităţi ale bisericii sunt doar rutină şi experienţe care îi lasă reci şi indiferenţi pe cei care participă la ele. Predicile şi cântările, oricât de bine puse la punct ar fi, fără focul Lui Dumnezeu nu sunt decât lucrări seci .

🔥 TREBUIE să existe un foc în cei care mărturisesc şi lucrează, foc în cei care predică, foc în cei care cântă, foc în Adevărul pe care îL predicăm, foc în puterea rugăciunii. Ieremia 23:29. “ Nu este Cuvântul Meu ca un Foc…”

În '96, la doar câteva luni de la întoarcerea mea la Domnul, am avut privilegiul să particip la o conferință organizată de CFAN și Bonnke la Messegelände în Viena. La final s-a făcut o rugăciune pentru aceia care voiau ca inima lor să ardă pentru Isus. Am mers în față, s-a apropiat de mine, și-a pus mâinile pe capul meu rostind un cuvânt profetic: "Domnul are o chemare și o lucrare specială pentru tine. Rămâi lângă El…!" (doar Duhul Domnului știa că urma să mă întorc în România - credincios de acum - și neavând oameni care să-l cunoască pe Domnul, mă temeam că nu voi putea rămâne lângă El...)
Nu știu dacă am ajuns să împlinesc acea chemare și lucrare specială cu impact major asupra inimii oamenilor însă știu că peste și în omul acesta, era Duhul lui Dumnezeu.

Evrei 13:7 ”Aduceţi-vă aminte de mai marii voştri, care v-au vestit Cuvântul lui Dumnezeu; uitaţi-vă cu băgare de seamă la sfârşitul felului lor de vieţuire, şi urmaţi-le credinţa!”
Christian Dragomir 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.