După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 noiembrie 2019

Tony Berbece 🔴 Cum să-ți crești copiii în Sodoma și Gomora...


Băiatul meu a venit de la școală supărat că o fată din clasa lui (clasa a VI-a, 11 ani) a făcut o glumă porcoasă față de el înaintea întregii clase, o glumă cu o tentă sexuală mizerabilă. Băiatul meu a fost stânjenit și chiar s-a simțit murdar în urma celor auzite. S-a descărcat la noi și i-am explicat cum stau treburile cu generația aceasta atât de sexualizată de mass media și de accesul la internet.

Poate că ați realizat că sunt vremurile în care nu ne mai putem ascunde copiii de spurcăciunea lumii acesteia, ci trebuie învățați să o confrunte, să fie mereu în gardă, să riposteze, să i se opună vehement, să fie pregătiți, să vorbească mai mult cu noi, părinții, decât cu dușmanul, cu Șarpele cel vechi și viclean.

Nu mai sunt vremurile acelea în care să îi putem ține într-un mediu aseptic, noi îi creștem curat în casele noastre, unde sunt umpluți de lumină și unde li se trezesc cugetele, dar în lume vor vedea spurcăciunea ei chiar de la vârste fragede. Iar noi trebuie să-i învățăm de mici să nu se rușineze cu valorile creștine, morale. Ne lamentăm că ni se aduce spurcăciunea demonică în grădințe, școli și licee, dar noi nu ne pregătim copiii să îi țină piept. Suntem tăcuți și uneori rușinoși față de ei și nu le spunem ce e păcat, când lumea își dezvelește fățiș goliciunea.

Băiatul meu de 7 ani a confruntat un coleg care drăcuia și vorbea porcos, cu tentă sexuală de asemenea (cu siguranță vocabular luat de la părinți). I-a spus că dacă va mai vorbi așa Dumnezeu se va supăra pe el. Copilul acela nu a mai vorbit urât de atunci. Nimeni nu-i spusese asta. Am înțeles de aici că ai noștri copii trebuie să aibă atât de multă lumină și pasiune pentru curăție în ei încât ei să schimbe mediul lor în bine și nu invers. Să le spunem că tăcerea în fața răului este egal cu încuvințarea lui, a râde de glume spurcate este coabitare, iar a te implica în mizeria lor este deja moartea cugetului.

Fă din copiii tăi niște luptători ai luminii, pentru că aici e deja Sodoma și Gomora. Nu mai fi naiv, vremurile lui Noe au venit, chinul lui Lot într-o lume mizerabilă este deja realitate, iar copiii noștri nu trebuie să ajungă ca ai lui Lot, scoși din Sodoma fizic poate doar o dată pe săptămână duminica la slujbe, dar cu Sodoma în sufletele lor tot restul timpului.

Doamne, ferește-ne copiii și ajută-ne și pe noi să o facem!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.