După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 iulie 2019

Două fetițe de 10 ani au fost suspendate de la școală timp de o săptămână după ce le-au cerut cadrelor didactice permisiunea de a fi scutite de la cursul LGBT

Doua fetițe în vârstă de 10 ani au fost suspendate de la școală timp de o săptămână după ce le-au cerut cadrelor didactice permisiunea de a fi scutite de la cursul LGBT "Pride Month".
Una dintre cele două, o fetiță foarte curajoasă, a făcut apoi un videoclip pe Youtube pentru a explica pericolele reale ale invaziei ideologiei LGBT în școala ei din Marea Britanie.
"Înainte ca cineva să știe ce înseamnă LGBT, toată lumea știa ce au fost", a explicat Kaysey, care, împreună cu colegul ei, Farrell, a fost suspendată de Școala primară Heavers Farmer, aflată în Croydon, .
După lecție, "tovarășii mei sunt confuzi", spune fetița, "și spun că sunt bisexuali și trans, deoarece sunt confuzi".
Kaysey a explicat că copiii "își pierd încrederea în sine și se uită unul la altul întrebă: "de ce sunt eu această persoană? De ce nu pot fi altcineva?
Susan Papas, șeful Școlii primare a fermierilor Croydon, care a interzis copilor școala timp de cinci zile pentru presupuse comentarii anti-LGBT, a fost raportat autorităților locale pentru ceea ce reprezintă un act ilegal.
Un grup de avocați creștini au povestit "incidentul" care a dus la suspendarea celor doi elevi. În practică, câteva zile în urmă, Farrell, stând alături de prietenul său, Kaysey, în clasă, i-a spus profesorului său pentru clasa a cincea: "Vă rog, nu pot participa la această lecție", în timp ce profesorul distribuia materialul LGBT. Profesorul a refuzat permisiunea spunând că lecția LGBT face parte din curriculum.
După lecție, în opinia formatorului, Farrell ar folosi o "limbă homofobă" pentru a spune "prostii LGBT și prostia LGBT", propoziții pe care copilul le neagă.
Farrell, care stătea împreună cu elevul Kasey, a declarat că este creștin și apoi i-a explicat unui "profesor invitat" că nu "a acceptat cursul LGBT" din cauza religiei sale. Profesorul l-a întrebat pe Farrell de unde a venit. Farrell a spus că este "jamaican-african" și a explicat că "toți sunt creștini și catolici, deci nu acceptă idei LGBT".
Mai târziu, doamna Papas, șeful Școlii primare pentru fermierii din Croydon, i-ar fi certat pe cei doi copii și a spus: "Cum îndrăznești? Esti o dezamagire pentru scoala". Apoi Papas a pus copiii în camere diferite. Kaysey, un creștin penticostal, a spus că a fost reținută la școală, în clasa aceea, timp de cinci ore, între orele 10:00 și 3:00.
Versiunea de poveste a lui Kaysey și a lui Farrell a fost confirmată de colegii lor de clasă.
"De aceea părinții încep să vadă pericolele impunerii noii ideologii sexuale și de gen, pentru că nu permite copiilor nevinovați de vreo zece ani să se opună", a declarat Andrea Williams, managing director al Centrului Christian Legal, care ii ajută pe cei doi elevi și familiile lor în acest domeniu. 

"Acest incident evidențiază încă o dată cât de agresivă și intolerantă poate fi agenda LGBT", a continuat Williams. "O ideologie care trebuie să recurgă la astfel de tactici grele pentru a forța copiii de 10 ani să accepte ceva ce nu fac instinctiv, subliniază cât de copleșitoare este ideologia". 

"Vedem fragilitatea acestei agende sexuale impuse copiilor noștri. O ideologie incapabilă să reziste provocării copiilor nevinovați de zece ani ", a spus Williams. "Când bătăușii știu că legea nu este de partea lor, ei recurg la corecție și intimidare. Acesta este exact ceea ce se face la Școala primară a Fermierilor din Heavers ", a adăugat Williams.
Traducere: Ssandra Danyella

Vezi aici articolul în limba italiană:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.