După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Tony Berbece 🔴 Cine ajunge primul...

Astăzi, în fața soției mele, a căzut un domn și a dat cu capul de un gard de fier. Soția a început imediat să-i acorde ajutor, însă la doar câteva minute a venit o altă doamnă care i-a spus că o aplicație de pe telefon i-a spus că cineva are nevoie de ea în apropiere. Imediat cum se sună la 112, această aplicație îi anunța pe toți cei din zona apelului, care au făcut cursuri de prim ajutor și care și-au dat acordul pentru a fi solicitați.
Nu e minunat să știi că oameni simpli, voluntari, au dedicat din timpul lor pentru a învăța să-i salveze pe alții, ca mai apoi să se lase alertați în orice moment în cazul în care este nevoie de ei? Într-o lume cu oameni care caută să fie slujiți, ajutați și serviți dacă se poate chiar în paturile lor, iată că sunt oameni care caută să ajute.
Așadar, fii primul în fapte bune și vei descoperi o viață care chiar are gust, vei găsi împlinire, va dispărea întrebarea: “Eu de ce trăiesc?” Și va fi înlocuită cu: “Am descoperit pentru ce trăiesc!” Omul e făcut să iubească, iar când nu iubește își pierde identitatea, scopul, cheful de viață și plutește ca o frunză moartă între pomul din care a fost smulsă de vântul urii și pământul indiferenței care o va descompune.
Caută să ajungi primul la cei care au nevoie de tine, tu ești o ambulanță, tu ești un înger ajutător, tu ești șansa altora la o viață mai bună, spune vorbele acestea în dreptul tău și apoi aplică-le!

Proiectul se numește “Există un erou în fiecare dintre voi”, site-ul pe care vă puteți înscrie pentru aceste cursuri și pentru a salva vieți este existaunerou.ro. Eu și cu soția ne-am înscris deja. Fă-o și tu și ajută-i și pe alții să afle despre acestă acțiune atât de necesară.
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.