După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 noiembrie 2019

Tony Berbece 🔴 Când te rogi pentru “cei mai răi” oameni


Mi-a spus cineva: “Mă Toni, dar chiar pentru cei mai răi oameni te-ai dus să te rogi!” Atunci mi-am dat seama că nu are dreptate. Cei mai răi oameni nu sunt cei care nu au discernământ spiritual, care nu sunt în ograda Tatălui Ceresc și fac răul fără mustrări de conștiniiță, ci cei mai răi oameni sunt cei care sunt acasă la Tata și nu mai au loc de ei și fiii risipitori. Cei mai răi oameni sunt cei care predică duminica dragostea, bunătatea, blândețea aceea cunoscută de toți oameni, dar care de luni până sâmbăta atacă ca și câinii în haită.

Sigmund Freud, un evreu, părintele psihanalizei, a fost chemat să îl consilieze pe Adolf Hitler în ultimii săi ani de viață, acest dictator care omorâse milioane de evrei avea nevoie de Freud. Dar Freud nici nu a vrut să audă. I-a fost scârbă de această cerere, dar și teama de a nu fi asociat cu crimele lui Hitler. Însă acest refuz a fost regretul vieții lui Freud, pentru că și-a zis mai apoi că un doctor mare are cele mai grele cazuri de rezolvat, iar un doctor care refuză cazurile grele a pierdut șansa dezvoltării și șansa de a-și demonstra abilitățile.

Isus Cristos care este cel mai mare medic nu a refuzat niciun caz de salvare sau vindecare, le-a acceptat pe toate și le-a rezolvat pe toate, El a stat la masă cu un fel de Dragnea al nostru și cu un fel de Bianca Drăgușanu a noastră. El i-a iubit și salvat pe cei mai mulți dintre ei. Nu a ținut cont că sunt alegeri, că urmeaza jocuri omenești în care Împărăția Cerurilor nu este implicată. Spre deosebire de Freud, Isus nu l-ar fi refuzat nici pe Hitler, dacă acesta ar fi alergat la El și nu la oameni în ultimii săi ani de disperare, depresie și boală.

Un om al Împărăției va ști să prețuiască mai mult greutatea unui suflet decât aplauzele lumii sau aprecierile ei, va ști să iubească chiar de-și atrage hulă și dispreț. Duminică seara când am ieșit din Biserică o doamnă s-a uitat la mine și mi-a spus: “Toni, să știi că aplauzele lumii sunt gunoi, fă lucrul Domnului chiar dacă vei pierde mulți aplaudaci!” Am simțit că-mi vorbește Domnul, El nu a dat doi bani pe vorbele fariseilor îndrăgostiți de scaune și de faimă. Deși n-am ajuns să votez pentru că am alergat între două Biserici, aflate la 400 km una de alta, vă spun că rămân un mijlocitor, fie pentru domnul Iohannis fie pentru doamna Dăncilă. Nu a fost săptămână să nu mă rog atât pentru Președinte cât și pentru Guvern, indiferent de culoare.

Doamne ajută!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.