După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Oameni care scriu istorie la Poroșcovo, comunitatea de români excluși din societatea ucraineană...

Experiența recentă din Poroșcovo m-a făcut să mă simt atât de mic...

Am stat două zile lângă niște oameni atât de mari încât am rămas fără cuvinte. 

Auzisem câteva lucruri despre comunitatea de români din Poroșcovo, dar nu mi-am putut imagina cum este posibil ca peste 1000 de copii să trăiască într-un cartier atât de mic, excluși din societatea ucraineană, fără acces la apă curentă, fără electricitate și fără resursele minimale. O parte dintre părinții acestor copii sunt analfabeți, fiind neajutorați și fără perspective ... până când s-au instalat în mijlocul lor niște oameni care scriu istorie.

Nu am foarte multe detalii despre ceilalți, dar despre familia Pătraș pot spune cu certitudine că sunt oamenii de la care putem învăța modestia, sacrificiul pentru lucrarea Domnului, generozitatea, dedicarea și multe alte virtuți. Mă declar nevrednic să stau alături de Ion sau de Gabriela Pătraș.

Vă încurajez să ne rugăm pentru ei și să-i ajutăm cu tot ce putem, încurajându-i astfel să continue această impresionantă slujire.
Daniel Cojiță


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.