După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 24 noiembrie 2019

Conferință: "Referendumul pentru căsătorie - cea mai mare confruntare dintre societatea civilă și Sistem" la București


Marți, 26 Noiembrie a.c., ora 18.00, în amfiteatrul ”Dumitru Stăniloae” al Facultății de Teologie Ortodoxă din București, va avea loc o conferință avînd ca temă Referendumul pentru căsătorie de anul trecut.
Evenimentul este prilejuit de lansarea unei cărți de interviuri realizate de jurnalistul Cristian Curte cu intelectuali publici care au susținut Referendumul pentru căsătorie și care analizează oportunitatea organizării lui, cauzele eșecului și consecințele respingerii referendumului.
Această carte este nu doar o radiografie a celei mai mari confruntări electorale postdecembriste dintre societatea civilă și Sistem, ci, în egală măsură, și una a stării culturale, politice și duhovnicești a românității.
Întîlnirea se va desfășura cu participarea părintelui profesor Ioan Moldoveanu, decanul Facultății de Teologie, și a unora dintre cei intervievați: prof. univ. dr. Pavel Chirilă și scriitorul Mihai Gheorghiu - inițiatori ai referendumului; scriitorul Răzvan Codrescu, teologul Vasile Bănescu, care va fi și moderatorul conferinței, scriitorul și omul politic Mihail Neamțu și jurnalistul și scriitorul Claudiu Târziu (directorul Editurii Rost, la care a apărut cartea). De asemenea, va fi prezent și Cristian Curte, cel care a avut ideea cărții și care a făcut o muncă laborioasă pentru alcătuirea ei.
Intrarea va fi liberă.
Vă așteptăm cu speranța că vom înțelege mai mult dintr-un eveniment care a marcat profund societatea românească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.