După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 13 octombrie 2019

Tony Berbece 🔴 Cum reacționează un creștin când e persecutat...

Jucătorul de fotbal american pe nume Demario Davis a fost amendat cu 7000 de dolari de NFL pentru că în timpul unui meci a purtat pe cap o bentiță pe care scria “Omul lui Dumnezeu”. Dar a contesta amenda și i-a fost anulată, în schimb i-a venit ideea de a face bentițe din acestea pentru toți cei care vor dona pentru un spital, astfel s-au strâns 40.000 de dolari și banii încă vin. A postat chiar și o poză cu copiii din acel spital care au fost binecuvântați cu aceste donații.

David a declarat: “Dintr-un rău de 7000 de dolari Dumnezeua făcut un bine de 40.000 de dolari!” Voi înțelegeți de ce creștinismul nu a murit și nu va muri niciodată? Pentru că atunci când “strângi cu ușa” un creștin, ceva bun va ieși din el, iar mireasma lui, care vine din Cristos, va convinge pe și mai mulți de dragostea care este în noi.

Când primii ucenici au fost persecutați ei s-au rugat: “Doamne, dă-le putere robilor Tăi să facă și mai multe semne și minuni și să vestească cu mai mare putere salvarea Ta!” Adică s-au rugat să facă și mai mult bine, nu au cerut răzbunare sau dreptate, ci au cerut să nu fie opriți din a face bine, ci să facă chiar și mai mult. Noi îl imităm pe Domnul nostru care când era pe cruce, chinuit de răutatea noastră, a strigat: “Tată, iartă-i căci nu știu ce fac!” Apoi a revărsat asupra lumii și mai multă dragoste.
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.