După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 23 octombrie 2019

Peter Costea 🔴 Marginalizați – din nou!


Colegii mei de la ActiveNews ne informează că domnului premier desemnat Ludovic Orban și conducerii PNL le este rușine de noi. Că nu vor să se asocieze cu noi, cu mișcarea tradițională din România. Ne marginalizează. Din nou. Și nu e bine. De fapt, acest lucru e o tradiție pentru PNL, confirmată deseori de pozițiile anti-creștine și anti-valori exprimate periodic de dl Iohannis.

Conform articolului ActiveNews, dl Orban și dna Turcan au vizitat Clujul unde au avut întâlniri cu societatea civilă. La sugestia să se întâlnească să se întâlnească și cu grupuri conservatoare, răspunsul a fost „nu." [Link: www.activenews.ro]

Ce e „societatea civilă”? Deseori citim ori auzim această expresie în ziare și la televiziune. Cu mulți ani în urmă mă întrebam ce o fi însemnat asta în înțelesul mass-mediei din România. Prin „societate civilă" ea identifică grupurile seculariste neguvernamentale de tipul Accept, pro-avort și altele cu obiective similare. Sunt grupuri minuscule, dar care au o gură mare și vizibilitate enormă în spațiul public și virtual pentru că sunt finanțate din afară. Aceste grupuri ale „societății civile" au ieșit în forță în spațiul virtual la referendumul anului trecut. Când ai bani, ai vizibilitate și influență. Când aceste organizații dau un comunicat de presa, toată mass-media românească îl preia cu aviditate și îl pun pe prima pagina.

Și noi, adică organizațiile neguvernamentale din România pro-familie și pro-viață, am încercat să ne includem punctele de vedere în „societate civilă" cu prezența în mass-media. Nu o dată, ci de multe ori. Din nefericire, pentru noi nu a fost loc.

PNL se identifică a fi un partid de dreapta și conservator. Nu este. Nici pe departe. Nu vă lăsați înșelați. Acestui partid și liderilor lui le este jenă să se identifice public cu valorile majorității vaste ale românilor. De fapt, nu numai lor, ci și celorlalte partide politice și clasei politice din România, în general.

Pentru elita politică a României, noi, mișcarea pro-valori și tradițională, suntem o plictiseală, o relicvă medievală incompatibilă cu lumea post-modernă. Când noi le vorbim de valori ei cască cu plictiseală, dar când seculariștii își rostesc doleanțele, ei ascultă cu atenție și iau notițe. În văzul lumii.

E bine ca elita politică a României să înțeleagă că viitorul României nu se poate clădi cu cei care nu cred în valorile esențiale, în primul rând familia, căsătoria și dreptul la viață al copiilor nenăscuți. Viitorul nu poate fi clădit cu cei care adoptă și promovează stiluri de viață imorale și incompatibile cu procrearea. Astfel de persoane nici ele nu au un viitor.

Viitorul României se poată clădi numai cu noi, cei care credem în valori, cei marginalizați de clasa politică, cei care par să o plictisească de moarte.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.