miercuri, 16 octombrie 2019

Părinții americani revoltați față de ce include cel mai mare lanț de avorturi în programa școlară la școala primară

Părinți îngrijorați din orașul Austin, Texas au protestat la finalul lunii septembrie împotriva noii programe de educație sexuală în care s-a implicat cel mai mare lanț de avorturi din SUA , Planned Parenthood.
Programa include predarea eduației sexuale la copiii de la clasele a treia a până la a opta în conformitate cu ideologia gender, care este pro-homosexualitate și pro-avort.
„Acest tip de lecții ne sexualizează copiii. Vă rugăm concentrați-vă pe citire, scris și aritmetică!”, au solicitat părinții.
„Este timpul să preluăm controlul asupra situației, să le spunem profesorilor să se întoarcă înapoi la tablă și să le oferim părinților o altă ocazie de a-și aduce contribuția în ceea ce ar trebui învățați copiii lor”, a spus Mary Elizabeth Castle din cadrul organizației Texas Values.
Consiliul școlar a programat să voteze asupra acestei probleme mai târziu în această toamnă.
Situația din Texas nu este singulară. Părinți îngrijorați din PennsylvaniaMichiganCaliforniaWashingtonNew YorkCarolina de Nord și alte state au protestat împotriva implicării Planned Parenthood in educația elevilor în ultimul an.
Planned Parenthood predă educație sexuală pentru cel puțin 221.000 de elevi din 31 de state. De asemenea, avortează în jur de 330.000 de copii nenăscuți anual.
Sursa: LifeNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.