După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 octombrie 2019

Papa Francisc dă încă o dată apă la moară celor care îl acuză că împinge Biserica Catolică pe calea stângismului: Recent, l-a primit pe preotul activist LGBT James Martin...

Papa Francisc a avut luni o întâlnire privată cu un preot iezuit american, James Martin, unul dintre principalii promotori ai primirii homosexualilor în Biserica Catolică.
Martin a informat printr-un mesaj pe Twitter despre întâlnirea sa cu Suveranul Pontif: „Dragi prieteni: Astăzi, Papa Francis m-a primit într-o audiență privată de 30 de minute în Palatul Apostolic, unde am împărtășit cu el bucuriile și speranțele, dar și durerile și anxiatățile catolicilor LGBT și ai persoanelor LGBT din toată lumea”, a scris activistul pro-homosexuali.
„Am fost foarte recunoscător să-l întâlnesc pe acest minunat păstor”, a continuat Martin. „Singura altă persoană din încăpere, în timpul întâlnirii, a fost translatorul.”
Potrivit American, revistă la care Părintele Martin este editor, aceasta este a treia întâlnire cu Papa Francisc, dar prima discuție substanțială. Aceeași sursă a interpretat întâlnirea drept „un foarte semnificativ gest public de recunoaștere, încurajare și sprijin”.

Părintele Martin a fost în repetate rânduri criticat de înalți prelați pentru abatere de la învățătura catolică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.