După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 octombrie 2019

Nicolae Geantă 🔴 Ofițerul gata să intervină


“Doamne, eu Îţi cer ajutorul și dimineaţa rugăciunea mea se înalţă la Tine” (Psalmul 88:13)

Oamenii de pe paginile Bibliei ne învață ca în fiecare dimineață să ne înalțăm glasurile și inimile spre Domnul ca să cerem ajutorul Lui. Poverile zilei sunt grele. Nu le putem duce singuri. Ajutorul acesta care vine de la Dumnezeu, nu este ca ajutorul unui servitor, al unui sclav. Nici ca ajutorul unuia care are forță egală cu noi. Am citit că în limba ebraică atunci când Biblia menționează pe Dumnezeu ca “ajutor” cel mai ades este în sens militar! Adică un ajutor poate fi cineva superior (un ofițer de rang mai înalt) care vine să sprijine un altul dintr-o situație din care nu poate ieși singur!

Cereți ajutorul lui Dumnezeu! Nu numai ca aveți nevoie la fiecare pas de El, dar este pregătit să intervină! În fiecare dimineață Dumnezeu abia așteaptă ca eu să cer ajutorul Lui. El e Ofițerul care n-a dormit toată noaptea și e pregătit să intervină!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.