După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 octombrie 2019

Nicolae Geantă 🎃 De Halloween cu mască. Dar cine e partenerul?



Dovleci care zâmbesc drăcește. Cu dinți ascuțiți gata să se-nfigă în tine! Cu ură. Căci dracu' cu ură zâmbește! Măști cu guri prelungite. Cu fețe de mort. Demonice. Sânge fals întins pe fețe lucioase. Și coarne obligatorii de diavol! Cearșafuri albe de stafii. Chipuri de bufnițe, de huhurezi, de vârcolaci, de vampiri. Ori păienjeni. Sunt doar o parte din costumația și măștile de Halloween. A carnavalului Satanei. Măști în spatele cărora se ascund oameni. Mulți. Dar și Scaraoțki cel mare! Apoi dansează împreună Un ritual al căderii. Sau al morții

Până și Fanta are simboluri de Halloween!

Mă gândeam ieri că la Carnavalul de la Veneția (care culmea ironei - se desfășoară înainte de Paști!) participanții se ascund sub măști. Nimeni nu se cunoaște cu nimeni. Partenerul tău nu știe cine ești, și nici tu cu cine defilezi la braț. Ori dansezi. Ca și la carnaval Satana nu vine cu coarne și cu copite puturoase. Ci cu costume Armani. Cu Serousi. Sau cu rochii Feraga. Ori Kaimilan. Apropos, tu știi pe cine ai partener? Sau adversar?

Le spuneam azi liceenilor că Halloweenul - acest sabatul vrăjitoaarelor cum îl numește Texe Max - este chiar înainte de Crăciun. Înainte de Crăciun și fix în ziua tuturor sfinților, cum sărbătoresc pe 31 octombrie catolicii. Pentru că viața asta înseamnă: un război între demoni și sfinți. Paradoxal îl loc să ne cunoaștem sfinții am început să sărbătorim demonii! În public, la școală, online. Și unii chiar în biserică! Se zice că ceea ce mănânci aceea devii! Deci nu poți devein sfânt sărbătorind cu tartorii, cu dracii!

Sora Camelia din Danemarca îmi spunea acum câteva zile că la școala unde lucra a fost mare sărbătoare de Halloween. (A se citi mare harababură). De la cel mai prichindel elev până la directorul cel mare au participat la decorarea școlii ca în iad! Dar de Crăciun Nu au avut voie să afișeze nimic creștin! Nici să vorbească despre Hristos. Directorul a controlat personal toate planurile de lecții. Lezăm pe cei care nu sunt creștini, a fost afirmația sa. Herr director, dar creștinii nu sunt lezați de Halloween?

Am constatat că tinerii, și nu doar ei, sărbătoresc ceea ce nu cunosc! Dar cine cunoaște mai are scuze?

Nu purtați niciodată măști! Avea dreptate Sefora când spunea că masca omului e fierăstrăul care îi taie craca de sub picioare. Însă ceea ce n-a mai spus fata mea este că după ce ți se taie craca o să cazi direct în iad!


Să nu aveți încredere niciodată în cei cu măști! Ascunsul sub mască e de la Satana! Italienii au un proverb: „să nu îți alegi partenerul la lumina lumânării!.

Nu intrați în noaptea dovleciștilor! Nici nu știți când dinții care rânjesc vă înhață!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.