joi, 3 octombrie 2019

✈️ MIHAIL MANOLE LA PETRA CU OXENTIA TOURISM

🐫 Astăzi, Mihail Manole, managerul agenției Oxentia Tourism te invita sa calatoresti la Petra cu Oxentia Tourism.

❓ ȘTIAȚI CĂ... ?
Cel mai faimos monument din Petra, Tezaurul său Al-Khazneh, se relevă dramatic la finalul parcurgerii siq-ului. Folosit în secvența finală a filmului „Indiana Jones și Ultima Cruciadă,˝această grandioasă fațadă poate fii considerată doar primul dintre secretele Petrei.

Urcând cele 900 de trepte săpate în piatră, veți atinge obiectivul pe care majpritatea turiștilor ajunși aici îl consideră vârful de senzație al vizitei lor în Petra - o mănăstire gigantică a secolului I (Mănăstirea Deir).

O criptă modestă ce comemorează moartea Profetului Moise (PBUH), a fost construită în secolul al XIII-lea de către Sultanul Mameluc,în vârful Muntelui Aaron (Jabal Haruon) pe aria muntelui Sharah.

Alt loc ce merită să fie vizitat este Muzeul Arheologic Petra, care găzduiește o gama largă de descoperiri din Petra și Muzeul Nabatean Petra.



📢Vestea bună: Te invit să ajungi în Iordania cât incă granițele sunt deschise, să te întorci informat și zidit spiritual, dar și cu o experientă unică!  
 
Oxentia Tourism se va ocupa cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un concediu special în Iordania, și de ce nu în Israel!  
Grăbeste-te, ofertă este specială pentru tine!  

📞 +40.746.675.313 sau 📞 +40.723.294.027  
ℹ️   Vezi detalii: http://bit.ly/2UMSbhN

ℹ️   Blog: www.oxentiatourism.ro/blog
ℹ️   Facebook: www.facebook.com/OxentiaTourism
ℹ️   Twitter: www.twitter.com/Oxentia_Tourism
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.