marți, 1 octombrie 2019

Luca Creţan 🔴 RIDICĂ-ȚI MÂINILE SPRE EL PENTRU VIAȚA COPIILOR TĂI!


„Scoală-te şi gemi noaptea când încep străjile! Varsă-ţi inima ca nişte apă înaintea Domnului! Ridică-ţi mâinile spre El pentru viaţa copiilor tăi care mor de foame la toate colţurile uliţelor!” (Plângerile lui Ieremia 2:19)

Vor spune unii că pasajul acesta nu ni se aplică și nouă. Copiii noștri nu mor de foame. Așa este, pentru cei mai mulți dintre noi.

Și totuși... Copiii noștri trăiesc într-o lume ostilă, o junglă care nu iartă. Copiii noștri nu suferă de foame, ci de lipsa iubirii, a modelelor bune. Presiunea lumii asupra lor este incredibilă. O lume dură, care nu-i acceptă cum îi acceptăm noi, adică așa cum sunt ei. Acolo, afară, este frig.

M-a impresioant mereu iubirea lui Isus pentru copii. „Lăsați copilașii să vină la Mine!” Da, Dumnezeu iubește enorm copiii, iar noi ar trebui să le transmitem asta!

Dar pe cât de mult iubește Dumnezeu copiii, pe atât de mult îi urăște diavolul. Cel rău va face tot posibilul să aducă în viața copiilor noștri tot felul de influențe negative. El vrea să plaseze în preajma lor abuzatori, modele greșite, să planteze în inima lor dezamăgiri care să-i împingă la fapte disperate.

Ce mai poți face tu, când copilul nu mai este copil și-ți ignoră nu doar autoritatea ci și grija, dragostea, sacrificiul? Iar tu știi că nu asta-i problema, că poți să-i accepți ingratitudinea, te-ai obișnuit. Nu pentru tine te doare când copilul tău alege un drum greșit! Te doare pentru el sau ea, pentru că știi cu precizie matematică ce preț vor avea de plătit.

Vreau să-ți dau speranță, pentru că există speranță!

Ieși din colțul în care ai plâns, treci în ofensivă. Acum vei face primul pas. Lași copilul în pace, nu-l cicălești, nu-i reproșezi nimic. Nu-l bagi în ședință, ai înțeles?

Dar intri tu în ședință, doar tu cu Dumnezeu!

„Ridică-ți mâinile spre El pentru viața copiilor tăi!” Roagă-te! Spune-i ce simți, invocă promisiunile Lui. Spune-i că nu vei accepta înfrângerea. Desigur, dacă mergi singur, tu poți pierde lupta și nu vei fi nici primul și nici ultimul părinte care a eșuat.

Dar El? El n-are voie să piardă, pentru că El este atotputernic. Și nici nu va pierde! Dacă i se încredințează conducerea, Dumnezeu știe ce are de făcut. El va conduce direct ostilitățile, bătălia spirituală care urmează!

Provoacă-L pe Dumnezeu să se implice, să-și desfășoare planul. El are un plan minunat pentru viața copilului tău, și știi de ce?


Pentru că nu este doar copilul tău, răspunderea ta. Este și copilul Lui, răspunderea Lui! (să nu uiți asta!)

Luca Creţan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.