După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 septembrie 2019

Peter Costea 🔴 Copiii noștri au nevoie de educație, nu îndoctrinare

Azi începe noul an școlar. Milioane de copii și adolescenți încep școala. O întrebare care tot mai des se face auzită este dacă „educația” primită azi în școli mai are vreo valoare. Tot mai mulți părinți și observatori comentează că educația zilelor noastre a devenit o unealtă de îndoctrinare a copiilor în loc de a-și însuși cunoștințe folositoare.

Printre cei care gândesc așa sunt și eu. Am început să observ lucrul acesta cu mai mulți ani în urmă. La ce folosește așa numită educație sexuală în școli? Asta nu este educație, ci îndoctrinare. La ce folosește predarea evoluționismului, având în vedere că este o teorie falsă?

Copiii deja sunt suprasolicitați. Le furăm din timp să le dăm mai multă, zicem noi, „învățătură”, chiar dacă nu folosește. Le scurtăm vacanțele să îi ținem mai multe zile în școală. Dar cu ce scop? Cu ce folos?

O educație sănătoasă e una care înnobilează sufletul, îmbogățește dotarea morală și valorică a copiilor. Mă opun îndoctrinării copiilor, dar sunt pentru educarea lor în domenii practice și folositoare, atât lor, cât și societății.

Urăm copiilor și adolescenților mult succes în noul an școlar și solicităm sistemului educațional din România să înceteze îndoctrinarea. Mai ales îndoctrinarea în așa numitele „valori seculare” care nu folosesc la nimic.

Solicităm ca ei să nu fie transformați în roboți, în unelte docile ale statului secular. Solicităm ca părinților să li se permită să fie agenții primordiali și cei mai influenți în viața copiilor privind educația morală pe care o primesc.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.