După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 septembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 Ia ceea ce Dumnezeu îți dă

Pentru trup Dumnezeu a dat odihnă. Dacă nu dormi suficient și la timp, tu refuzi ceea ce Dumnezeu ți-a dat.
Mulți se culcă tărziu, își pierd timpul în fața televizorului sau laptopului și se trezesc adormiți, obosiți și de aceea, ne îmbolnăvim ușor.

Dumnezeu a lăsat picioare ca să mergem, să umblăm, a lăsat pomi, iarbă, flori ca să oxigenăm creierul și plămânii. Dacă stăm tot timpul în mașină, dacă mai mult stăm în scaun, să nu te mire faptul că se atrofiază mușchii și înțepenesc articulațiile. Dumnezeu a lăsat pentru om mișcarea în aer liber. Tu poți să iei darul Lui sau nu.
Dumnezeu a lăsat și fructe și legume, nu doar carne. O dietă echilibrată, consumul de alimente la ore regulate, nu târziu seara, evitarea îmbuibării este modul prin care Dumnezeu ne dă sănătate.
Prieteniile inspirate, curate, care cultivă obiceiurile bune, care motivează la progres și maturizare reprezintă darul pe care Dumnezeu l-a lăsat pentru sufletul nostru. Dacă resipiri aerul nociv al unor tovărășii alterate duhovnicește, să nu te mire că te trezești cu sufletul pustiit, jefuit și plin de mânie, resentimente și umplut de gunoaie.
Dumnezeu a lăsat familia pentru bucuria sufletului și a trupului. Partenerul de viață este darul lui Dumnezeu într-o lume ofilită și cernită de falimente și căderi. Dacă te hrănești cu scenarii hollywoodiene și nu inveștești în relația cu soția, copii te vei insingura, vei deveni posac, ursuz și fantezist.
Dumnezeu a lăsat rugăciunea și postul pentru echilbrarea noastră ca oameni, pentru dobândirea unei înțelegeri și perspective dumnezeiești asupra vieții. Dacă filmele îți modelează visele, dacă gașca îți formează vocabularul, să nu te miri că și la 50 de ani nu ai minte.
Dumnezeu a dăruit Cuvântul care armonizează viața noastră cu voința lui Dumnezeu și dă sănătate minții, sufletului și trupului. Dacă Biblia stă închisă se vor deschide canale străine, de influență lumească, drăcească care îți vor ruina viața.
Tu ceri sănătate.
Tu ceri fericire.
Tu ceri belșug de pâine.
Ia ceea ce îți oferă Dumnezeu și vei fi sănătos, fericit și binecuvântat
Nu cere cu gura sănătatea pe care o distrugi prin obiceiuri dăunătoare.
Nu cere cu gura fericirea pe care o ocolești mereu prin tovărășii rele, lene duhovnicească, patimi murdare.
Nu cere cu gura pâinea pentru care nu alergi niciodată.

Ia ceea ce Dumnezeu îți oferă.
Florin Ianovici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.