După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 septembrie 2019

Donald Trump, la Adunarea Generală a ONU: Viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente. Niciun drept nu este mai fundamental decât dreptul fiecăruia de a-și urma convingerile religioase

Donald Trump a declarat marți de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din New York că viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente. Președintele american i-a încurajat pe liderii lumii să-și reprezinte și să-și apere națiunile în detrimentul tendinței de globalizare din ultimele decenii și i-a criticat pe oamenii politici care susțin globalismul în detrimentul suveranității naționale. Donald Trump este de părere că structurile naționale trebuie protejate, nu înlocuite de unele suprastatale, informează Știrile TVR.

„Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!'' - a spus Trump la începutul discursului său. ''Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii și își respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică”, a declarat marți Donald Trump la News York, în prima zi a Adunării Generale a ONU.

Pe contul de Twitter al Casei Albe se mai arată că președintele Donald Trump a găzduit în cadrul Adunării Generale a ONU o Reuniune pe tema Libertății Religioase.

„Într-un singur glas, Statele Unite ale Americii cheamă națiunile lumii să pună capăt persecuției religioase”, a declarat Donald Trump la Adunarea Generală a ONU.

„Fondatorii noștri au înțeles că niciun drept nu este mai fundamental pentru o societate pașnică, prosperă și virtuoasă decât dreptul fiecăruia de a-și urma convingerile religioase”, a mai afirmat președintele S.U.A.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.