După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 august 2019

Tony Berbece 🔴 Ce mă învață curcubeul


1. Curcubeul mă învață că cine l-a creat deține și Cerul și Pământul și apele Cerului și apele Pământului, că acest Creator are putere de a decide asupra celor de pe pământ cât și asupra celor din Cer. A Lui este tot ce mișcă. Unii fizicienii zic că acest curcubeu este de fapt un fenomen fizic banal, însă cine putea porunci acestui fenomen colorat să se arcuiască pe cer și să nu apară de exemplu ca o pată de culoare? Așa cum Dumnezeu a poruncit ca frumosul curcubeu să apară ca un arc peste pământ, ca o umbrelă, ca o cupolă ce simbolizează protecția, așa a poruncit și apelor mării să rămână în matca lor, a poruncit apelor norilor să se adune în nori ca mai apoi să se verse pe pământ și a poruncit apelor pământului să țâșnească în râuri închise în matca lor.

2. Curcubeul mă învață că oamenii pot crește în nelegiuirea lor, că dacă nu au frică de Dumnezeu și dacă uită cine le este Creatorul se vor înfrăți cu demonii în distrugerea oricărei virtuți. Dacă nu veghem, Pământul poate ajunge o groapă de gunoi moral, un miros urât pentru Cer, iar silnicia (nedreptatea) care era pe vremea lui Noe poate reveni dacă nu veghem, de fapt Dumnezeu ne spune că la venitea Fiului Său pământul va fi ca pe vremea lui Noe, plin de crime, violuri, destrăbălare sexuală, nedreptate, lipsă de iubire, divorțuri, avorturi, etc. Întrebarea este câți vor mai fi ca Noe?

3. Curcubeul mă învață că oamenii au mai deținut odată majoritatea în ceea ce privește păcatul. Au fost toți împotriva la opt persoane, dar asta nu a înseamnat că cei mulți au avut dreptate și asta nu a înseamnat că Dumnezeu s-a lăsat înduplecat de număr. La Dumnezeu nu e democrație, nu vii să votezi pentru a schimba legile Sale drepte. Noi oamenii strâmbăm Adevărul și credem că Dumnezeu nu are ce face decât să se supună. Dumnezeu nu se va supune niciunui Guvern, niciunei Uniunii fie că e Uniunea Europeană sau orice alt ceva. Când Dumnezeu trage linie, când păcatul ajunge la culme, El judecă, iar din judecata Lui nu-l oprește nimeni.

Drepturile de autor pe curcubeu sunt ale lui Dumnezeu, cu El nu te poți duce în tribunal ca să i le furi sau să le revendici. Dumnezeu știe un singur lucru, El șade pe tron veșnic, iar de acolo își va lua curcubeul înapoi din mâna celor ce l-au pătat. Satana e deja judecat, dar tu omule mai ai o șansă, nu te înfrăți cu el în pervertirea legilor curate ale lui Dumnezeu. Destinația ta nu e iadul, e raiul, însă pentru acest lucru trebuie să te împaci cu Creatorul tău prin Isus Cristos!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.