După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 august 2019

Tony Berbece 🔴 Ce a descoperit lumea după ce Isus a fost crucificat...


După ce evreii împreună cu romanii l-au răstignit pe Isus, după ce El s-a lăsat ucis pentru noi toți, oamenii au descopeit ceva ce chiar nu se așteptau să se întâmple. Au descoperit că Isus nu a murit, ci că trăiește prin sutele lui de ucenici.

Bolnavii care plângeau dispariția lui Isus, pentru că nu apucase să treacă și pe la ei ca să fie vindecați, au descoperit că de fapt acum Isus e “multiplicat” în zeci de discipoli care vindecau non stop pe oricine prindeau în cale. Se dusese zvonul că doi ucenici de-ai lui Isus deja vindecase un schilod de la una dintre porțile Templului. Mai mare le-a fost uimirea tuturor când au văzut că Petru doar trecea pe lângă bolnavii înșirați pe marginea drumului, umbra lui îi “atingea”, iar aceștia erau vindecați imediat.

Săracii, văduvele și orfanii, care nu mai erau hrăniți de nimeni pentru că Isus nu mai era să le dea de mâncare, iar hapsânii de preoți de la Templu le furau banii dedicați lor, au descoperit că mesele ucenicilor lui Isus erau și pentru ei. Aceștia hrăneau în Ierusalim pe toți săracii, mâncarea nu se sfârșea niciodată, iar donatorii veneau de preutindeni cu bani pentru mâncarea lor.

Însă cel mai mult au realizat că Isus nu murise tocmai cei care-L condamnase la moarte, anume Fariseii, Cărturarii și Preoții. Aceștia erau acuzați de ticăloșia și fariseismul lor nu doar de o voce, ci de sute de noi voci. Chiar au reușit să mai omoare încă unul, pe Ștefan, care i-a acuzat de aceleași lucruri ca și Isus, însă gura lui Petru nu au mai putut să o astupe. Acesta a predicat, iar o dată 3000 și apoi alte 5000 s-au convertit. Azi miliarde de oameni cred în Isus și totul a pornit de la o mână de oameni simpli în care trăia Isus.

Trăiește Isus și în tine? Se manifestă înțelepciunea, puterea și iubirea Lui și prin tine? Fii unul dintre ai Lui!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.