După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 10 august 2019

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

          Rugați-vă pentru noi deoarece săptămâna aceasta am fost informați că de la Kolkata s-a trimis o cerere de reverificare a documentelor noastre pentru cardul OCI, adică pentru viza pe termen nelimitat pe care am primit-o acum trei ani.
          Nu știm de ce s-a trimis această cerere de reverificare dar vă îndemnăm să vă rugați ca Domnul să ne ajute să putem întocmi la timp toate documentele necesare: acte notariale, declarații și altele.
          De asemenea rugați-vă și pentru verificarea pe care poliția o va face la domiciliul nostru. Tot atunci ei vor face și interogarea vecinilor, rudelor, oamenilor din jur cu privire la noi
          Ne încredem în Domnul căci El este în controlul tuturor lucrurilor și încredintăm întreaga lucrarea de aici în mâinile Lui atotputernice.
          Vă mulțumim pentru suținerea dumneavoastră!


Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja
și Baruch


Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranța, din Brașov și slujeşte pe câmpul de misiune din 2011. În 2013 se căsătoreşte cu Raja Rai, de origine nepaleză, dedicându-se ca familie lucrării din Gorubathan, West Bengal.

   Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO53BTRLRONCRT0398497401
Banca Transilvania Braşov
pe numele Țepes Gabriela Lidia

Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.