După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 6 august 2019

Mihai Neamțu 🔴 Milioane de compatrioți vor o Românie civilizată, dar și fidelă propriilor sale rădăcini...

Dragi prieteni,

Azi e sărbătoarea „Schimbării la Față a Domnului” iar anul 2019 este cu totul special pentru România: celebrăm treizeci de ani de la căderea comunismului. Generația de tineri crescuți în libertate e chemată să dea acum, nu mâine, bătălia pentru adevăr și dreptate.

După cum știți, am fost recent evaluat de partidul Mișcarea Populară ca potențial candidat la funcțiade președinte al României. Alte nume sonore, cum ar fi Eugen Tomac, Toader Paleologu, Robert Turcescu sau George Mioc, mai sunt luate-n considerare.

Prezența pe această listă mă onorează, ca și susținerea prietenilor de la „Alternativa Dreaptă”. Reflectez cu toată seriozitatea la această propunere și le mulțumesc pentru încredere și entuziasm!

În mod cert, toamna lui 2019 trebuie să aducă laolaltă mai multe partide, structuri ale societății civile, oameni gospodari, antreprenori, lideri creștini și voci ale intelectualității care și-au asumat valorile Dreptei populare, creștin-democrate și conservatoare. Milioane de compatrioți vor o Românie civilizată, dar și fidelă propriilor sale rădăcini.

Acum treizeci de ani, liderii conservatori ai lumii libere — de la Ronald Reagan și Margaret Thatcher până la Helmut Kohl și Ioan Paul al II-lea — au ajutat Europa de Est să îngroape ideologia totalitară. E timpul ca Europa de Est să contribuie la păstrarea rădăcinilor culturale ale Occidentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.