După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 august 2019

Dorin Pele 🔴 Ești iubit de Dumnezeu ca să iubești…

„Cine are poruncile Mele și le păzește, acela Mă iubește și cine Mă iubește va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi și Mă voi arăta lui.”
Ioan 14:21 VDC

Dacă ești al lui Hristos atunci trebuie să ai și poruncile Lui. Nu este îndeajuns ca să le ai, trebuie să le știi. Ca să le știi trebuie să le citești. Ca să le citești și să meditezi la ele trebuie să îți faci timp. Pentru ca să îți faci timp trebuie să le prețuiești. Dacă  privești poruncile Lui ca pe o comoară atunci le vei păzi. Dacă le vei păzi și le vei trăi vei dovedi că îl iubești pe Cel ce ți le-a încredințat.
Relația noastră cu Hristos se bazează pe dragoste adevărată. Dragoste lui Dumnezeu este ciclică. Pornește de la Dumnezeu, ca apoi să se întoarcă înapoi tot la El. Mai întâi ne-a iubit El și apoi ne-a dat  în dar dragostea Lui divină cu care să iubim pe ceilalți oameni: „Va dau o porunca noua: sa va iubiti unii pe altii; cum v-am iubit Eu, asa sa va iubiti si voi unii pe altii”. (Ioan 13:34)
Apoi, El ne-a dat dragostea Lui divină ca să putem să Îl iubim. El așteaptă ca să Îl iubim dar nu numai cu vorba, ci și cu fapta. Dragostea trebuie dovedită. „Noi Il iubim, pentru ca El ne-a iubit intai.” (1Ioan 4:19)
Apoi ciclul începe din nou: „cine Mă iubește va fi iubit de Tatăl Meu.” Isus le-a promis ucenicilor că va continua să aibă grijă de ei și nu îi va lăsa orfani. Va fi cu ei până la sfârșit. Ce mare Dumnezeu avem!

Ești iubit de Dumnezeu ca să iubești. Iubind pe El și pe semenii tăi vei debloca un al doilea ciclu al dragostei lui Dumnezeu. Vei fi iubit din nou ca să continui să iubești. Iubirea nu se termină, este veșnică.
Dorin Pele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.