După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 27 august 2017

PROFETUL URII! Imamul care cere distrugerea creștinismului a primit de la statul elvețian ajutoare sociale de jumătate de milion de euro

Abu Ramadan a venit în Elveția la sfârșitul anului 1998, cu statut de refugiat. A primit azil și un permis de muncă. Deși nu a studiat teologia, cel poreclit Șeicul în cantonul din Berna, nu vorbește nici germana, nici franceza, insă a incasat de la stat sute de mii de euro. Acum, autoritățile încearcă să îl deporteze, scrie ActiveNews.ro.

În predicile sale ocazionale din Moscheea din Berna,  Abu Ramadan, un libian în vârstă de 64 de ani,  se roagă la Allah „pentru distrugerea tuturor dușmanilor islamului”. Iar Statul  elvețian îi plătește ajutoare sociale de 600.000 de franci elvețieni.
 
Dezvăluirea a fost făcută de presa elvețiană, care arată că imamul care vrea să distrugă „creștinii, evreii, rușii, hindușii și șiiții” a trăit în această țară cu ajutoare sociale în valoare de peste 500.000 de euro, scrie tio.ch.

„O, Allah, te rog să distrugi dușmanii religiei noastre, să distrugi evreii, creștinii, hindușii, rușii și șiiții. Allah, te rog să-i distrugi pe toți”, declama imamul Abu Ramadan în predicile sale în moscheea din Berna.

„Acesta este un fapt, o cifră pe care o putem confirma. Nu a învățat niciodată germană sau franceză și, prin urmare, nu a reușit niciodată să intre pe piața forței de muncă. Fără muncă, era eligibil pentru asistență socială”, a declarat Georg Häsler, un jurnalist care a particpipat la anchetarea acestuia. 

„În mod evident, opiniile sale nu îl exclud de la ajutoarele sociale, dar el a primit acești bani de la societatea împotriva căreia predica”, a remarcat Georg Häsler.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.