După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 19 august 2017

Conf. univ. Dr. Adrian Niţă: "Coaliția pentru Familie este un grup infracţional care manipulează şi deturnează opinia publică, cu consecinţe nocive şi criminale..."

Adrian Niță este Doctor abilitat în domeniul Filosofie (2013), și-a dat doctoratul în specialitatea Metafizică cu teza „Métaphysique du temps chez Leibniz et Kant”, la Universitatea Poitiers, Franța (2003), iar la Universitatea din București a obținut titlul de Doctor în filosofie, specialitatea Logică cu lucrarea „Existenţă şi predicaţie” (2003). 

Este absolvent al Facultății de Filosofie din cadrul Universităţii din București și a urmat studii aprofundate (DEA) la Universitatea Poitiers, Franța. 

În prezent este cercetător științific la Institutul de Filosofie și Psihologie „Constantin Rădulescu-Motru” al Academiei Române. Este director al proiectului „Teoria substanţei în lucrările de tinereţe ale lui Leibniz” la Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice (CNCS). Între anii 2008-2009 a fost membru în cadrul echipei proiectelor „Filosofia ştiinţelor umaniste în România”, de la Academia Română, şi „Explicaţia în ştiinţă şi teologie”, de la Asociaţia pentru dialogul dintre ştiinţă şi religie din România, program SORE.



"Recentul referendum intern al USR a confirmat proverbul că buturuga mică răstoarnă carul mare. De fapt, lucrurile sunt chiar mai dramatice, căci problemele şi tensiunile izbucnite în societatea românească în jurul unui aşa-zis referendum pentru familie sunt generate de un uriaş nimic.

Legislaţia actuală din România este extrem de clară cu privire la familie şi la căsătorie. Ceea ce a făcut grupul infracţional CpF (îl cataloghez aşa din cauza consecinţelor nocive, criminale pe care le-a provocat) a fost să manipuleze şi să deturneze opinia publică: dacă ar fi fost cazul ca cineva să dorească reglementarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex, ar fi trebuit spus explicit acest lucru; apoi, ar fi trebuit iniţiate dezbateri publice; apoi, schiţat un proiect de lege, supus şi el dezbaterii publice etc. Or, CpF a aruncat pe piaţă o idee, toată lumea grăbindu-se să fie ori contra, ori pentru, astfel că s-a ajuns la un cor uriaş de voci, complet îndepărtate de problema de fond."

  • Pentru mai multe detalii asupra acuzaţiilor lansate de acest produs al societăţii româneşti, citeşte articolul publicat recent de Adevărul.ro: "USR are nevoie de lider"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.