După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 1 august 2019

Aurelian Pavelescu 🔴 Alexandra Măceșeanu a biruit, este eroina noastră națională, a purtat războiul cel greu, dincolo de moarte!

ALEXANDRA MĂCEȘEANU A INTRAT ÎN ISTORIA ROMÂNIEI - EROINA NAȚIONALĂ! A PURTAT RĂZBOIUL CEL GREU, DINCOLO DE MOARTE!

Priviți bine această adolescentă, Dumnezeu i-a dat un destin istoric! După probabila ei asasinare, România a ieșit dintr-o eră și intră acum, sub ochii noștri, într-o alta. Găsesc în privirea și expresia feței ei un aer nobil, de aristocrație înnăscută, tragic și înălțător, cum rareori am văzut.

Nu se pot explica rațional cauzele care au îndemnat-o pe Alexandra ca, la cumpăna eI între viață și moarte, să apeleze de pe telefonul criminalului său nu părinții, nu vreo rudă sau vreun coleg, ci ROMÂNIA, acel fatidic 112! O dată, de două ori, de trei ori..., de cinci ori! Și să lase mărturie! Ce putere nebănuită a însoțit-o în acest gest sacrificial pe această fată, să aleagă țara pentru a fi salvată, iar nu pe neputincioșii ei apropiați? Nici studiile, nici instinctul unei maturități sau vreo înțelepciune anume nu pot justifica o asemenea opțiune pentru fata aflată în mâinile călăului său. Nu găsesc altă explicație, ci numai destinul eroic.

A fost chemată această firavă și frumoasă adolescentă dintr-o comună din Oltenia să facă ce n-au putut oameni politici, Președinți și partide, instituții și poporul întreg timp de decenii: să trezească România profundă în mod ireversibil. Veți găsi în zâmbetul său, discret și tragic, mesajul martirajului.

Adevărul cel crunt, care trebuia dezvăluit? Un adevăr care se va revela din ce în ce, în etape. Mai întâi, al unei Românii batjocorite, pentru a fi ucisă: în ultimele trei decenii sute de mii de tinere, poate mai mult de un milion, au căzut victime celei mai mari rețele de proxenetism și carne vie din Europa, comparabilă numai cu rețelele asiatice! Acesta a fost, de altfel, și principalul motiv pentru care instituțiile statului n-au reacționat: plecările forțate în străinătate ale tinerelor din România, pentru a putea supraviețui, fie sub aparența voluntară sau răpiri, este o realitate generalizată! Și deplin consimțită de întreaga populație a României, prin pasivitate, dar și din partea statului român complice la această crimă abominabilă împotriva propriului popor. Poliția, procurorul, STS-ul, toate strucurile politice și civice sunt părtașe prin indiferență. Sute de mii, milioane de femei sacrificate, abandonate răului celui mai mai cumplit, al pierderii demnității umane!

Mai apoi, al unei Românii insultate și disprețuite, tratată ea însăși ca un rezervor de proxenetism, prostituție și crimă din partea lumii întregi. Rețelele de carne vie din Italia, Germania, Spania, Marea Britanie, Franța, cele mai puternice din Europa, au fost acceptate de acele state și societăți ca o realitate a ”normalității”, nu știu să fi pus cineva de acolo problema: ce se întâmplă în România, dacă există un astfel de fenomen uriaș?

Mai apoi, al unei Românii al unor instituții criminale, la toate nivelurile. Acest fenomen are în spate de fapt destructurarea economică și socială a țării, lipsa locurilor de muncă și instalarea definitivă a lipsei speranței, până într-acolo încât sute de mii, milioane de femei să cadă victime unor rețele criminale inexpugnabile, ale unor bărbați deveniți criminali cinici, nestingheriți de o întreagă societate, care au reușit să instaureze teroarea absolută!

Desigur, bestia ucigașă este un instrument. El cunoștea foarte bine această realitate, cu experiență de viață în Italia de natură criminală: ACEASTĂ REALITATE A FOST ALIBIUL LUI! Această mare de crimă generalizată a fost folosită pentru a se ascunde și a șterge urmele: știa prea bine că instituțiile nu vor reacționa și ajuta la asta: telefoanele că femeile ucise sau traficate erau plecate... de bună voie! Un plan diabolic, al ascunderii perfecte a crimei sau traficării! ALIBIUL PERFECT!

Pentru a dezvălui acest marasm uriaș al crimei generalizate, al căderii unui întreg neam și unei întregi națiuni în nedemnitate, a fost aleasă ALEXANDRA MĂCEȘEANU! Nu un om politic, nu un Președinte de stat, un Șef de Guvern, partide, societate civilă, justiția și nici Parlamentul însuși: toate acestea au fost depășite, neputincioase și în cele din urmă COMPLICE! Era nevoie de SACRIFICIUL SÂNGELUI NEVINOVAT! Uciderea Alexandrei are, neîndoielnic, această semnificație.

ALEXANDRA MĂCEȘEANU NU TREBUIE PRIVITĂ, DE AZI ÎNAINTE, CA VICTIMĂ, CI CA BIRUITOARE! Curajul și puterea de a chema România în ajutor, iar nu familia sa chiar, sunt cu neputință de înțeles altfel, decât ca o chemare eroică, pentru a se face dreptate! A existat o Românie înainte, va exista o Românie după Alexandra Măceșeanu, A RĂSCUMPĂRĂRII PRIN SÂNGE NEVINOVAT, nimic nu se mai poate opri.

ALEXANDRA MĂCEȘEANU A BIRUIT, ESTE EROINA NOASTRĂ NAȚIONALĂ, A PURTAT RĂZBOIUL CEL GREU, DINCOLO DE MOARTE!

Aurelian Pavelescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.