vineri, 12 iulie 2019

Radiografia unei monstruozități. În cazul Sorinei a fost „o execuție”

Calendarul infracțional al adopției Sorinei a fost dezbătut joi seara la România TV, la puțin timp după magistrații au  încuvințat plecarea fetiței în SUA, la familia adoptivă.

Un film al evenimentelor ne arată o adevărată sarabandă a ilegalităților. Astfel, procurorul Maria Antoaneta Pițurcă a folosit mandatul de perchiziție doar pentru a intra în casa asistenților maternali. Ordonanța prin care s-a dispus controlul medical a fost folosită pentru ridicarea minorei. În plus au fost folosite acte false la actul de adoptie,  s-au exercitat amenințări asupra asistentei maternale. În plus s-a făcut uz de acte false pentru inducerea în eroare a judecătorului precum și falsificarea actelor medicale ale Sorinei. Nu în ultimul rând vorbim de falsuri referitoare la legatura Sorinei cu familia naturală și falsificarea semnăturii asistentei maternale.
În ciuda multiplelor încălcări ale legii, Secția pentru procurori în materie disciplinară a CSM a respins solicitarea Inspecției Judiciare de suspendare a procurorului Maria Pițurcă.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.