După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 30 iulie 2019

ObservatorBN.ro: Noua Biserică Penticostală ridicată în Valea Mare din comuna Șanț a fost inaugurată

După aproximativ cinci ani de la începerea lucrărilor, Biserica penticostală din satul Valea Mare, comuna Șanț, a fost inagurată ieri în prezența mai multor oficialități: pastorul Traian Ignat – membru în echipa de coordonare a județului Bistrița-Năsăud, Avram Nistor, Aurel Sângeorzan din Perth (Australia), Relu Moldovan – vicepreședintele Cultului Creștin Penticostal din România, Vasile Bojor – președintele Comunității Regionale Cluj,Ioan Deneș – Ministrul Apelor și Pădurilor și Vasile Puica – vicepreședintele Consiliului Județean. Primarul comunei, Ioan Szabo, membru al acestei biserici și omul de afaceri Emil Iugan, au fost alături de credincioși în Valea Mare.

„Iubiți frați creștini, eu cred că astăzi e o zi deosebită pentru noi, toți, cei prezenți în lăcașul acesta de închinare. Este o mare binecuvântare pentru frații creștini din Valea Mare. Vreau să-i mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu că ne-a dat putere și biruință în a realiza această construcție minunată. Apoi, vreau să le mulțumesc fraților creștini care au venit în ajutorul și sprijinul nostru. De multe ori, noi, înaintea lui Dumnezeu venim cu cereri: să ne dea, să ne ajute, dar eu în viața de zi cu zi am cunoscut foarte mulți frați care au calitatea dărniciei și cu sprijinul acestor oameni de bine am reușit să ajungem astăzi la momentul în care putem să ne închinăm și să aducem rugăciuni de mulțumire ca Dumnezeu să lucreze în viața noastră. De aici, putem deschide, prin rugăciuni, ușa cerurilor pentru a fi ascultați în ceruri, pentru ca Dumnezeu să lucreze în viața fiecăruia. Sunt lucruri pe care mă bucur că am putut să le ducem la capăt, pentru că este o mare satisfacție să realizezi ceea ce ți-ai propus datorită voinței lui Dumnezeu și de aceea, astăzi, merită să-i mulțumesc, cu toată puterea și cu toată dragostea, lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat să ajungem la o sărbătoarea ca aceasta pe care comunitatea din Valea Mare o celebrează atât fizic cât și spiritual și sufletesc. Vreau să citesc acum doar un sigur verset din Biblie, la rugăciunea lui Solomon pentru sfințirea templului, cuvinte care să rămână în acest edificiu, în acest loc de închinare, pentru totdeauna, și anume: ”Ascultă cererile robului Tău şi ale poporului Tău, Israel, când se vor ruga în locul acesta! Ascultă din locul locuinţei Tale, din ceruri, ascultă şi iartă!”. De aceea, zic că, de fiecare dată când ne vom ruga în locul acesta, Dumnezeu să ne acsulte și să ne ierte. Îi mulțumim lui Dumnezeu cu toată inima și dragostea, și poate că făcându-ne o analiză a vieții noastre nici nu merităm să stăm înaintea lui Dumnezeu, însă cum avem un Dumnezeu bun și milostiv, iată, că s-a îndurat și de localitatea Valea Mare. Este o mare binecuvântare pentru noi că am avut atâșia oameni alături de noi în tot acest timp de 5 ani de zile cât au durat lucrările de edificare a acestei biserici. Fratele pastor Traian Ignat a mulțumit tuturor acelora care ne-au sprijinit, eu însă vreau să mai mulțumesc și Consiliului Local Șanț, pentru că acești aleși locali au fost cu inima deschisă și binevoitoare pentru a ne sprijini în această minunată lucrare”, a spus primarul Ioan Szabo, citat de mesagerulbn.ro.

Mai multe poze pe www.observatorbn.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.