După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 14 iulie 2019

Ministrul israelian al Educației susține că homosexualitatea poate fi "vindecată". Terapia de convertire împotriva homosexualității are rezultate

Ministrul în exerciţiu al educaţiei din Israel, Rafi Peretz, a declarat că terapia de convertire împotriva  homosexualităţii ar putea avea rezultate eficiente, mărturisind sâmbătă că el însuşi a practicat această metodă controversată care pretinde să modifice orientarea sexuală a persoanelor, transmite EFE preluat de Agerpres.

"Vă pot spune că am o cunoaştere profundă a metodei şi am practicat-o", a declarat Peretz, întrebat fiind într-un interviu pentru postul de ştiri israelian Canal 12 despre această terapie, a relatat cotidianul Haaretz.

În opinia ministrului educaţiei, realizarea acestui tip de terapie este posibilă, el insistând asupra faptului că a pus în aplicare personal această metodă cu studenţii săi. "Mai întâi de toate, îi îmbrăţişam şi le spuneam lucruri foarte afectuoase. Să gândim, să învăţăm şi să privim", a explicat Peretz, când a fost întrebat ce sfaturi i-a dat unui student care i-a vorbit despre orientarea sa sexuală.

Peretz, fost rabin şef al armatei israeliene şi lider al partidului Casa Evreilor, a fost numit recent ministru în guvernul în exerciţiu al premierului Benjamin Netanyahu şi se va prezenta la alegerile generale din 17 septembrie împreună cu coaliţia naţional-religioasă Uniunea Partidelor de Dreapta. 

...

Peretz "nu merită să fie responsabil de viitorul copiilor noştri", a declarat noul lider al formaţiunii pacifiste Meretz, Nitzan Horowitz, primul politician aflat în fruntea unui partid politic israelian care şi-a asumat deschis homosexualitatea şi care i-a cerut lui Netanyahu să-l destituie pe Peretz pentru comentariile sale. 

"Terapia de conversie este un lucru periculos care-i pune pe tineri în situaţii dificile, ajungând chiar să aibă porniri sinucigaşe", a avertizat Horowitz.

Organizaţia care grupează diversele curente ale comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali) din Israel, Aguda, a condamnat la rândul său declaraţiile lui Peretz şi a apreciat că "tinerii israelieni nu trebuie expuşi la veninul homofob pe care îl emană cineva care susţine că se dedică educaţiei şi valorilor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.