marți, 9 iulie 2019

Megan Rapinoe, cea mai valoroasă jucătoare de la Mondial, e categorică: „Nu poți câștiga o mare competiție fără homosexuali în echipă. E dovedit științific”

Megan Rapinoe, cea mai valoroasă jucătoare de la Mondial, e categorică: „Nu poți câștiga o mare competiție fără homosexuali în echipă. E dovedit științific”, titrează GSP.

Serios? Și cam pe ce studii se bazează? Pe alea care au identificat și „gena gay” – de fapt, niște articole ale unui cercetător gay, care nu au întrunit niciodată consensul comunității științifice; ba au fost contestate până și de revista Science?

Rămâne să identificăm acum care a fost h0m0sexualul din fiecare echipă care a câștigat vreodată vreun campionat mondial, campionat european sau vreo competiție de cluburi de fotbal, din toată lumea, din toată istoria. Vă dați seama câți h0m0sexuali va trebui să identificăm – care să fie, obligatoriu, și mari jucători? Începând chiar cu echipele de club care câștigau campionatele interne în Germania Nazistă, și cu Naționala Germaniei Naziste care s-a clasat pe locul al treilea din lume la Campionatul Mondial din 1934. Pentru cine nu-și amintește, naziștii îi băgau pe gay în lagăre, nu în naționalele de fotbal; iar pe atunci gena trebuia să fie de arian ca să ai succes, acum trebuie să fie de... gay?

Dar ce contează; sunt sigur că vom putea rescrie istoria, vom găsi toate aceste exemple și vom dovedi că e într-adevăr “dovedit științific”. Nu asta au făcut, mereu, aceste ideologii totalitare – nu au rescris istoria și știința, după cum au avut ele nevoie ca să-și confirme propaganda?
Gabriel Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.