După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 iulie 2019

Florin Ianovici 🔴 Lovit, prăbușit, dar niciodată părăsit

Trupul poate ieși din groapă. Mulți au ieșit din groapa în care au fost aruncați doar cu trupul. Sufletul a rămas acolo buimac, năucit de durere, cu un veșnic referen: de ce?

Abuzul e cea mai adâncă groapă în care poți fi aruncat. În ea nu ajung mașiniștii, sforarii, prefăcuții, ci cei care iubesc sincer, chiar naiv.

Tratat ca un gunoi, te prăbușești sub ocară, sub dispreț și aproape că îți inventezi o vină imaginară doar, doar vei găsi o logică în nebunia vieții. Mulți preferă întunericul gropii în locul luminei zilei. În fond ce să vezi la lumina zilei: frații care rânjesc la tine?

Să primești daruri doar ca să fii furat, să ți se facă promisiuni doar ca să fie încălcate, să ai prieteni doar ca să aibă cine să te străpungă, să faci bine doar că să ți se deconteze răutate, devine prea mult, pentru multe suflete.

Sunt unii însă care dau voie inimii să iasă din groapă. Nu cronicizează amărăciunea, nu lasă ura să metastazeze, nu lasă întrebările să consume vlaga.

Nu lupta doar pentru supraviețuire, ci înflorește. Și orice pustiu înflorește la auzul unui singur cântec al inimii: voi negreșit v-ați gândit să îmi faceți rău, DAR DUMNEZEU a schimbat răul în bine.

Față în față cu cel mai urât coșmar al vieții, cântă împreună cu mine: DAR DUMNEZEU...
Când ei strâng din pumni și te amenință, tu soptește în sufletul tău: DAR DUMNEZEU...
Când boala, nenorocirea, sărăcia își întind umbrele peste tine, tu lasă lumina Cuvântului să strige: DAR DUMNEZEU...
Când simți că te prăbușești de istovire, întinde mâna obosită și apucă nădejdea lui: DAR DUMNEZEU...
Fiți binecuvântați!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.