După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 iulie 2019

Centrul Teen Challenge de la Grădiștea oferă ajutor persoanelor cu dependențe

Teen Challenge este o organizație care derulează programe suport pentru persoanele cu dependențe față de droguri. Primul centru pentru băieți din România a fost inaugurat în 2007 lângă București, la Grădiștea. Din punct de vedere statistic se estimează că în București există în prezent peste 100.000 consumatori de droguri.
Am văzut un program care mi-a plăcut foarte mult și care se plia foarte bine pe nevoile noastre aici, în România. Și am văzut că resursele, modul în care se folosesc resursele, este incredibil de eficient. Pentru că nu îi ajutăm doar cu medicamente pentru nevoile lor, ci efectiv zi de zi (ăsta e programul Teen Challenge, are o structură foarte intensă). Când mi-am dat seama de abordare, de model și observând că în centrul acestui model este credința în Dumnezeu, pentru mine a fost atât de logic și de natural să spun „da” la așa ceva și să creez un Teen Challenge aici sau să reinventez după realitatea noastră românească, după cultura noastră pentru că fiecare țară e unică. A afirmat Cătălin Baciu, director Teen Challenge România.
În timp, sute de tineri au beneficiat de acest program de recuperare. Absolvenții reușesc să se elibereze de dependență, devin responsabili și eficienți.
Continuarea pe www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.