După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 24 iunie 2019

Tony Berbece 🔴 Va veni vremea când cei neprihăniți vor tăcea...


Se apropie curând vremea când cei neprihăniți, care cheamă la curăție și normalitate, se vor auzi tot mai puțin sau vor tăcea definitiv. Vor fi tot mai puțini și considerați tot mai nebuni și guralivi chiar de cei de prin “biserici”. De acele vremuri să vă fie teamă mai ceva ca de 10 bombe nucleare. Pentru că atunci înseamnă că Dumnezeu v-a lăsat în voia minții voastre blestemate pe cei ce azi mâncați păcatul cu atâta poftă, iar pe cei curați îi pregătește de “lansarea spre Cer”.
Deja se bagă pumnul în gură celui neprihănit într-un mod grosolan, Facebook-ul, Instagram-ul, Youtub-ul nu m-au blocat (sau șters materiale) doar pe mine, ci și pe alte milioane de oameni care au căutat să avertizeze lumea de consecințele păcatului.
Deja lumea are un “standard” fără Dumnezeu, un “standard” pe care dacă nu-l respecți te exclude și bine face pentru că nu vrem să ne unim cu ei. “Standardul” acesta este împotriva lui Dumnezeu și a Cuvântului Său, este opusul, este de fapt distrugerea oricărei norme de bun simț. Standardul lui Dumnezeu este “hate speach”, ură, răutate, iar standardul lor este gâdilarea urechii, a păcatului și a depravării. “Standardul” acesta însumează imoralitățile după care Antihristul va conduce lumea o foarte scurtă perioadă de timp, astea sunt “curviile” cu care Babilonul cel mare (suma oamenilor care vor îmbrățișa imoralitatea și o vor promova - companii, guverne și oameni de rând) va spurca pământul. După care Hristos va da cu standardul lor de pământ și va instaura pentru eternitate Împărăția Lui.
Va veni vremea când Dumnezeu va spune copiilor Lui: “leșiți din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiți părtăși la păcatele ei și să nu fiți loviți cu urgiile ei (Apocalipsa 18:4).”
Va veni vremea când Cristos va spune: “Cine este nedrept să fie nedrept și mai departe. Cine este întinat să se întineze și mai departe. Cine este fără prihană , să trăiască și mai departe fără prihană. Și cine este sfânt să se sfințească și mai departe (Apoc. 22:11)!”
Ești tu din “rezistența lui Cristos”? Tu de care parte a baricadei ești? În ce tranșee te afli? Dacă nu ești în luptă, atunci ești prins în somnul cel de veci indus de inamic. Cine nu luptă pentru adevăr și moralitate e deja prizonier în lanțurile dușmanului. Trezește-te!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.