luni, 24 iunie 2019

Adrian Papahagi 🔴 Sexo-marxismul este noul chip al marxismului, ascuns sub steagul curcubeu, care în acest an a fâlfâit obligatoriu o lună întreagă prin marile capitale...

Credeți că sexo-marxismul e vreo obsesie de-a mea? Nu, este noul chip al marxismului, ascuns sub steagul curcubeu, care în acest an a fâlfâit obligatoriu o lună întreagă prin marile capitale. La Londra, până și stațiile de autobuz și stopurile celebrau "mândria" de a fi lgbtqwerty.
Sexo-marxismul folosește dialectica vechiului marxism: oropsiți (acum lgbtqwerty, deși nu-i clar în ce mod sunt oropsiți) vs. asupritori (adică bărbați care iubesc femeile, sunt albi, burghezi, capitaliști, trecuți de vârsta coșurilor).
Priviți această imagine de la parada LGBT din București! Ea conține un manifest anticapitalist tipic marxist, dublat de unul sexual (dată fiind confuzia lor mentală tipică, nu-i clar dacă sexo-marxiștii apără prostituția sau ar vrea să nu mai existe).
În Manifestul Partidului Comunist (1848), Marx și Engels scriau: "Comuniștilor li s-ar putea imputa cel mult că, în locul comunizării fățarnice, ascunse, ar voi să introducă comunizarea oficilă și pe față a femeii. De altfel, se înțelege de la sine că prin desființarea actualelor relații de producție, va dispărea și comunizarea femeii, izvorâtă din prostituția oficială și neoficială".
Cu alte cuvinte, capitalismul e problema. Îl desființăm pe acesta și avem raiul sexo-marxist.

(Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.