După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 24 iunie 2019

Adrian Papahagi 🔴 Sexo-marxismul este noul chip al marxismului, ascuns sub steagul curcubeu, care în acest an a fâlfâit obligatoriu o lună întreagă prin marile capitale...

Credeți că sexo-marxismul e vreo obsesie de-a mea? Nu, este noul chip al marxismului, ascuns sub steagul curcubeu, care în acest an a fâlfâit obligatoriu o lună întreagă prin marile capitale. La Londra, până și stațiile de autobuz și stopurile celebrau "mândria" de a fi lgbtqwerty.
Sexo-marxismul folosește dialectica vechiului marxism: oropsiți (acum lgbtqwerty, deși nu-i clar în ce mod sunt oropsiți) vs. asupritori (adică bărbați care iubesc femeile, sunt albi, burghezi, capitaliști, trecuți de vârsta coșurilor).
Priviți această imagine de la parada LGBT din București! Ea conține un manifest anticapitalist tipic marxist, dublat de unul sexual (dată fiind confuzia lor mentală tipică, nu-i clar dacă sexo-marxiștii apără prostituția sau ar vrea să nu mai existe).
În Manifestul Partidului Comunist (1848), Marx și Engels scriau: "Comuniștilor li s-ar putea imputa cel mult că, în locul comunizării fățarnice, ascunse, ar voi să introducă comunizarea oficilă și pe față a femeii. De altfel, se înțelege de la sine că prin desființarea actualelor relații de producție, va dispărea și comunizarea femeii, izvorâtă din prostituția oficială și neoficială".
Cu alte cuvinte, capitalismul e problema. Îl desființăm pe acesta și avem raiul sexo-marxist.

(Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.