După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 iunie 2019

După cartea lui Peter Costea despre cazul Bodnariu, o nouă carte despre monstruosul Barnevernet vede lumina tiparului...

Recomand o carte despre Barnevernet
În ultimele câteva săptămâni românii au auzit despre multe cazuri, în România, în care copiii au fost luați de la părinți ori forțați să fie adoptați împotriva voinței lor ori a părinților lor sociali. Cazuri în care autoritățile fie că nu și-au făcut treaba, fie că au încălcat legile. Aproape în fiecare zi am primit și eu mesaje de acest gen de la părinți români din diferite părți ale lumii privind o mulțime de cazuri similare. Sunt mesaje lungi care frâng inima.

Ar fi bine ca cineva din România să scrie o carte privind aceste cazuri și situații neplăcute. Eu am făcut-o în măsura în care timpul și resursele mi-au permis-o. Rămâne ca de acum acest subiect vast să fie și în atenția altora interesați și preocupați de acest subiect.
La începutul acestui an, prietenul meu Steven Bennett, un britanic stabilit în Viena, a publicat Stolen Childhood: The truth about Norway's child welfare system. Am spicuit cartea și am avut ocazia să revizuiesc manuscrisul înainte de a fi finalizat și publicat sub formă de carte.
Recomand cartea tuturor celor interesați de subiect. Cartea este foarte detaliată în date și informații, descrie o mulțime de cazuri deosebit de inumane și alocă spațiu larg cazului Familiei Bodnariu și a modului exemplar în care românii s-au mobilizat pentru eliberarea copiilor.
Vă ofer și un scurt clip a lui Bennett în care descrie cum ororile cazului Bodnariu l-au determinat să se lanseze în bătălia împotriva Barnevernetului: 

Barnevernetul a fost creat ca o instituție anti-familie și acționează ca o instituție anti-familie. Am fost mulțumit să văd că impresiile și concluziile fundamentale ale lui Bennett sunt identice cu cele pe care și eu le-am prezentat în cartea mea, Înfrângerea lui Goliat: Familia Bodnariu și creștinii României îngenunchează Norvegia seculară.

Din nefericire, Norvegia și Scandinavia, în general, au fermecat și continuă să farmece mințile europenilor și mai ales ale românilor. Din perspectiva familiei și a valorilor, românii nu au nimic de învățat de la socialismul scandinav. Nu o spun doar eu. O spun și suedezii. Vă ofer, în acest sens, un discurs ținut recent de un economist suedez la Cato Institute din Statele Unite: www.thefederalist.com
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.