După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 iunie 2019

Cartoon Network promovează „luna mândriei” LGBT și le transmite copiilor să fie „mândri”

Cartoon Network, postul de televiziune popular și vizionat de milioane de copii, a promovat luna de „mândrie” LGBT prin intermediul uneia dintre cele mai populare emisiuni pentru a încuraja copiii să fie „mândri”.
Activiștii LGBT au desemnat luna iunie ca „luna mândriei”, pentru a celebra stiluri alternative la viața sexuală și identități de gen, iar Cartoon Network s-a exprimat în solidaritate cu această mișcare, pe măsură de mii de persoane participă la evenimentele din întreaga țară.

„Vrem să urăm tuturor Happy Pride și să-i încurajăm pe toți fanii LGBTQ+ să fie mândri pe tot parcursul anului”, a declarat rețeaua deținută de Warner Bros.

Postarea includea, de asemenea, o imagine a personajelor din desenele populare Powerpuff Girls.

Cartoon Network se descrie ca fiind „cel mai bun în divertismentul original și clasic pentru tineri și familii”. Cu toate acestea, mulți părinți se opun rețelelor care forțează o agendă împotriva propriilor convingeri privind căsătoria și sexualitatea.

Twitter nu este singurul loc unde Cartoon Network promovează „mândria LGBT”. O face, de asemenea, prin magazinul său online și prin personajele sale de desene animate.

Din păcate, Cartoon Network nu este singura rețea dedicată copiilor care își folosește programele pentru a promova relațiile LGBT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.