După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 februarie 2016

† Apel la rugăciune pentru Amalia Acatrinei, misionară în Peru!

Iubiți prieteni,

      Vă scriu pe fugă câteva rânduri, printre puținele clipe libere pe care le am astăzi la dispoziție. Vă cerem să fiți din nou alături de noi în 
rugăciune pentru sănătatea Amaliei. S-a simțit rău toată săptamana aceasta, a mers pe la diferiți specialiști (ginecolog, gastroenterolog, urolog), i-au făcut diferite ecografii, ca în cele din urmă, la consultul de ieri, să intre de urgență în operație. I-au descoperit niște polipi crescuți în abdomen, care îi apăsau pe intestine, generând o presiune asupra acestora, care îi cauza dureri cumplite. Pe lângă aceasta, apendicele era inflamat și așezat într-o poziție neobișnuită, ceea ce l-a determinat pe chirurg să îl scoată. Amalia e la clinică acum, se recuperează, sperând ca în două zile să îi dea drumul acasă.

      Avem nevoie de 
rugăciunile voastre pentru că această operație vine într-un moment tare neașteptat, când eram pe punctul de a ne pregăti pentru reîntoarcerea noastră în Atalaya. Deși ne‑a luat pe nepregătite această intervenție chirurgicală, Îimulțumim Domnului că El e în control, știe ce face și nu dă greș niciodată. Ne bucurăm că lucrurile acestea s-au întâmplat fiind încă în Lima, pentru că dacă am fi fost în Atalaya, ar fi fost mult mai complicat, acolo nefiind medici specialiști. Ar fi trebuit să ne fi întors din nou la Lima cu toată familia și în condiții de ploaie, alunecări de teren, costuri și distanțe lungi. Totul ar fi fost destul de greu.

      
Rugați-vă pentru Amalia ca să se poată recupera repede, să nu sufere complicații și organismul ei să își revină pe deplin. Ne așteaptă un an cu multe provocări în Atalaya. Avem programate multe activități, multe vizite în comunități, organizăm și o campanie medicală în comunitatea Nueva Esperanza, suntem solicitați să ajutăm două biserici să organizeze conferințe misionare și multe altele și avem mare nevoie de putere, sănătate, energie și călăuzirea Duhului în toate, ca să nu facem mai mult decât trebuie, dar nici mai puțin decât trebuie. Vrem să facem doar voia Lui.


        Mulțumim că ne sunteți alături și ne ajutați să luptăm lupta cea bună a credinței și să lucrăm la lărgirea Împărăției Sale. Nu am putea face nimic fără sprijinul vostru în rugăciune și fără prietenia voastrăDumnezeu să vă răsplătească din belșug după harul și bogățiile Sale.
 
     Cu apreciere și recunoștință
            Liviu Acatrinei


 Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.


liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.