După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 24 iunie 2019

Încă o victorie a progresiștilor! Guvernul Statelor Unite a recunoscut Templul Satanic drept religie!

Mulți dintre românii care își doresc „o țară ca afară” nu par să ia în considerare faptul că o preluare  tále quále a valorilor așa-zis europene nu înseamnă neapărat progres, civilizație și bunăstare. România e, de altfel, un caz de manual în acest sens.

Deși am îndeplinit, cu chiu cu vai, toate rigorile impuse de Occident în materie de liberalizări de prețuri, libertate a comerțului, protecția minorităților etnice și sexuale sau lichidarea monopolului de stat în domenii cheie, bunăstarea se lasă așteptată.

Nu se va schimba nimic nici după ce vom ceda (pare deja inevitabil) în ceea ce privește educația sexuală de tip LGBT în școli, „căsătoriile” între persoane de același sex și repectarea libertății religioase până la a recunoaște dreptul adoratorilor lui Satan la propriile temple și ritualuri. N-am să insist asupra căii europene pe care România o are înainte, am scris de nenumărate ori despre acest subiect. Am să risc, însă, să vorbesc despre ce ne va aștepta la capătul drumului, cel puțin în materie de libertate religioasă. Nu e vorba de vreo profeție, ci de lucruri care sunt la ordinea zilei în Vest.
În Statele Unite, de pildă, după zeci de ani de politici progresiste și inginerii sociale, Guvernul a ajuns până acolo încât a „recunoscut” Templul Satanic drept religie! Termenul „recunoaștere” nu este, de altfel, cel mai fericit. În SUA nu e nevoie de nicio aprobare să faci prozelitism religios (chiar dacă e vorba de secte care transformă femeile în sclave sexuale, cum s-a întâmplat în celebrul caz al cultului Nxivm), autoritățile intervin numai dacă există încălcări flagrante ale legii- violuri, lipsiri de libertate sau acte de pedofilie.
Ca urmare, „recunoașterea” calității de religie pentru sataniști a însemnat practic o adresă de la Internal Revenue Service (agenția care se ocupă de colectarea taxelor) în care sataniștii erau anunțați că sunt scutiți de la plata impozitelor, ca orice altă biserică. Oricum, Templul lui Satan activează la vedere de zeci de ani în Statele Unite, iar comunitatea lor nu încetează să crească. Sunt, se pare, 100 000 de sataniști în Statele Unite.
În sediul din Massachusetts, purtătorul de cuvânt Lucien Greaves le-a explicat reporterilor: „Noi nu susținem nicio credință supranaturală. Suntem o religie nonteistă. Nu dăm explicații supranaturale și nici nu le acceptăm ca fiind legitime”. În templu există, o statuie uriașă din bronz a lui Baphomet, dar Graves spune că membrii Templului văd în Satan doar figura mitologică și literară, un simbol al revoltei împotriva tiraniei și nu i se închină în niciun fel. Site-urile așa-zis conspiraționiste vorbesc, însă, despre cu totul altceva- mii de copii abuzați sexual sau torturați. Sunt și voci care depun mărturie despre sacrificii animale sau chiar umane. Iată ce notează Wikipedia despre aceste acuzații. Centrul Național privind Abuzul și Neglijarea Copilului a efectuat un studiu condus de psihologul Gail Goodman de la Universitatea din California.
Studiul a constatat că printre (mare atenție) cele 12 000 de acuzații de abuz ritual satanic nu a existat nicio dovadă a „unei bine organizate culturi satanice intergeneraționale care să fi molestat și torturat sexual copii „deși au existat” dovezi convingătoare despre făptuitori singuri sau despre cupluri care spun că sunt implicate în cultul lui Satan sau care folosesc această apartenență pentru a-și intimida victimele.” Mie mi se pare șocant.

Cu alte cuvinte, s-au înregistrat 12 000 de abuzuri, dar acestea nu sunt opera credinței în Satan, ci niște accidente nefericite... Poate n-ar trebui să mă mire, până la urmă Wikipedia, ca și celelalte mijloace de „informare” progresiste, au aceeași atitudine vehement anticreștină ca și vechii comuniștii. Așa se face că Templul lui Satan (ca, de altfel, și celelalte secte New Age) este privit de progresiști ca un aliat împotriva creștinismului tiranic. De altfel, Templul lui Satan își face un titlu de glorie din atacarea „habotnicilor creștini”. „Trollingul face parte din distracție, dar cu siguranță este doar o parte din ea”, spune Lucien Greaves. Oricât ar încerca liderii de tipul lui Greaves să dea o aparență de glumă acestui cult monstruos, situația e cu totul alta. Profitând de propaganda violent anticreștină a progresiștilor, satanismul se extinde. În SUA sunt 20 de comunități sataniste, dar „religia” are grupuri afiliate din Canada, Australia, Germania și Marea Britanie.
Nu trebuie să vă mirați, Occidentul a intrat serios într-o etapă postcreștină, ca să mi spun anticreștină. În 2014, un studiu serios realizat de Pew Research arăta că 0,4 la sută dintre americani, aproximativ 1 până la 1,5 milioane de persoane, se identifică ca Wiccan sau Păgân. Cu alte cuvinte, vrăjitoarele Wicca au aproape același număr de credincioși ca și prezbiterienii, una dintre confesiunile creștine majore din America.
Ca să mă întorc, totuși, la problema celor care văd bunăstarea Occidentului ca pe un efect al ideologiei progresiste... Eu aș spune că lucrurile stau exact pe dos. Prosperitatea a fost opera unei societăți construite pe valori creștine, democrația liberală nu face decât să culeagă roadele. Pentru câtă vreme, e dificil de spus. Mie mi-e foarte greu să cred că bunăstarea Occidentului va supraviețui ideologiilor subversive care au pus stăpânire pe Occident și valurilor nesfărșite de imigranți din lumea a treia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.