După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 mai 2019

Peter Costea 🔴 Apel către românii din America

Dragi români din America,
Nu dați niciun vot partidelor politice din România, pentru că nu are niciun rost. Orice vot acordat lor este un vot dat în zadar. Partidele politice românești sunt mai puțin decât mediocre și chiar rizibile în comparație cu partidele politice din America ale căror platforme politice sunt bine definite și specifice.

Practic, nici un partid politic din România nu are nimic de dat românilor din Diaspora. ZERO. Nu vă pot da bani, pentru că banii lor nu ne interesează și cu ajutorul lui Dumnezeu, trăim bine în America. Nu ne putem baza pe promisiunilor lor, pentru că nu au ce să ne ofere. Pentru noi nu au nicio semnificație. Nici chiar parlamentarii din România nu locuiesc între noi.

Nu avem nevoie de spectacolele lor politice infantile, nici de declarațiile lor copilărești privind politica, democrația și statul de drept. Voi trăiți într-o democrație autentică și într-un stat de drept, ancorat în drepturile civile. Dacă noi nu avem nimic de învățat de la partidele politice, ele au de învățat totul de la noi.

Votați pe unul dintre voi, adică pe mine, Peter Costea, un om cu experiență, un om credibil pe care îl cunoașteți de mulți ani și care este format intelectual și profesional în Statele Unite. Cu mulți dintre voi mă cunosc de mulți ani. Știți că practic avocatura de mai bine de 28 de ani în Houston. Orice vot dat mediocrității de la București nu vă ajută cu absolut nimic, nici pe voi și nici pe cei din România.

Contez pe votul vostru și pe un scor electoral de 100% în America. Nu dați nici un vot partidelor politice.
Votați poziția 16, votați Peter Costea. Vă mulțumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.