După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 aprilie 2019

Peter Costea 🔴 Veşti bune: Ne îndreptăm cu paşi încrezători spre Bruxelles

Avem bucuria deosebită să vă anunțăm că prin sprijinul celor 131.000 dintre dvs., a miilor de voluntari, hărniciei, integrității şi orelor fără număr pe care toți le-ați investit în campania mea, astăzi Biroul Electoral Central a aprobat candidatura mea independentă la europarlamentare:

Oficial suntem în cursă. Vă mulțumim!
Vom continua să luptăm pentru dvs., pentru că dvs. ați luptat pentru noi. Vom învinge, dar până la punctul final avem încă mult de lucru.
Continuăm să ne bazăm pe sprijinul dvs, pe hărnicia, integritatea şi credința neclintită pe care o aveți în candidatura mea. Vă încurajez să continuăm să alergăm împreună şi cu încredere spre ținta alergării noastre: Renaşterea morală a Europei prin promovarea vocii vostre şi a valorilor creştine în Parlamentul European.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.